Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziś byłam na usg i widziałam serduszko to 6t3d ciąży
Świetnie !!! Rośnijcie zdrowo [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś byłam na usg i widziałam serduszko to 6t3d ciąży
Omg Kasiu.. a co to za miejsce.. robi się z prawej lub z lewej strony na wysokosci pępka. Nigdy nie miałam sinika. Robię zastrzyk powoli i tak by nie bolało. No i pozbywam się babęlków.
W Warszawie czy Łodzi?Hej dziewczyny oddam wizytę u Paśnika 18 luty na 13. Któraś chętna? Proszę priv
Ja dzisiaj nabylam od kolezanki i sie odwazylam poszukac. Znalazlam tylko jednego, pokazalo sie ladne 174 przez chwilke i potem uciekl. Drugiego nie znalazlam, wiec jakis tydzien sie jeszcze na pewno wstrzymam zanim bede probowac znowu ale na pewno taki gadzet ulatwi zycie w oczekiwaniu na kolejna wizyteJak ty hipo to ja jeszcze gorzej i w niczym to nie przeszkodziło. Serio to nie jest problem. Dzieci leza z prawej i lewej i kazdego najpierw szukalam. A jak juz znakazlam to wiedzialam dlaczego tyle bujakam sie po lekarzach. Uczucie wspaniale i takie niszczace to cale cisnienie ostatnich miesiecy.Nie namawiam cie,zachecam[emoji173]️[emoji173]️
@NadziejaJest ?Hej dziewczyny oddam wizytę u Paśnika 18 luty na 13. Któraś chętna? Proszę priv
Tak samo. Nie wazne czy nasienie bylo oddane podczas stosunku w sypialni czy w wyniku masturbacji w labie - taki sam upust emocjiNo to jest abstynencja do badania ogolna. Ale czy tak samo jest z oddaniem nasinia do badan?
2500 kcal? To musiałaby zapodać 1250ml naraz haha@tina35
a dziekuje, oprocz paru dolegliwosci nie mam na co narzekac, serio[emoji2]
Brzuch mi sie objawil doslownie z soboty na niedziele i tak sobie powoli rosnie.Odnosnie Intralipidu, chodzi o to zeby nie obciazac zbyt szybko watroby bobto w koncu sam tluszcz i 2500 kalorii. Mi podawali w przeciagu 2 godz, w Pradze nie zorcienczony w 1,5 i jakos to przezylam.Znowu co klinika to cos nowegowazne ze zadzialalo.Ciekawa jestem jak tym razem bedzie z jajcobraniem u Ciebie, trzymam kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Kochana co tam u Ciebie slyszac?? Kiedy podchodzisz ??? Bo widze ze wizyte oddajesz...Czy któraś z koleżanek też ma w swojej klinice tak że żeby podejść do transferu to 3dc estradiol musi być mniejszy niż 60?
Fajny maż. Odpoczywaj kochana i wracaj do nas szczèśliwie.Dziewczyny moj maz wariat wlasnie kupił mi na walentynki wczasy wiec sie pakuje bo jutro o 9 rano mamy samolot stwierdził ze moze tak czas szybciej zleci i troche odpoczniemy wiec wracamy za 8 dni prosto na wizytę i transfer nie wiem czy bede miała tam internet wiec trzymam za was kciuki nawet jesli nie bede sie odzywać
Dziewczyny moj maz wariat wlasnie kupił mi na walentynki wczasy wiec sie pakuje bo jutro o 9 rano mamy samolot stwierdził ze moze tak czas szybciej zleci i troche odpoczniemy wiec wracamy za 8 dni prosto na wizytę i transfer nie wiem czy bede miała tam internet wiec trzymam za was kciuki nawet jesli nie bede sie odzywać