reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze dziewczyny zalamalam sie po telefonie do kliniki. Zadzwonilam zapytac czy sa w stanie zrobic szczegółowy opic seminogramu poniewaz ze wzgledu na niska koncentrację wczesniej tego nie wykonano. Pani powiedziała mi ze może byc ciezko taki opis szczegółowy uzyskac i ze jesli mamy zrobic badanie test MAR i HBA oraz chromatyne to moze byc tak ze nie wykonaja u meza z jednego nasinia wszysykich badan ze wzgledu na mala ilosc plemienikow :-( i wtedy bedzie trzeba znowu podejsc do badan z nowym nasiniem. Kurcze! Co o tym myślicie?

Zabieraj go i jak znowu nie wyjdzie do przeżuć sie na Novum. Z jednym zarodkiem malo kto zrobi ci PGS nawet w Pl.Dlatego ze nikt ci nie bedzie obiecywal , ze zarodek z tego wyjdzie calo.Zdarza sie rzadko , ale sie zdarza ze przez przez przypadek dochodzi do uszkodzenia i nie nadaje sie on juz do transferu.Tez bym nie ryzykowala, wogole bym im podziekowala za wspolprace na twoim miejscu‍♀️
Ale ja chciałam to zrobić przy nowej stymulacji nie teraz

reklama
Cześć dziewczyny, jestem po 2 nieudanych in vitro.....i jestem zalamana. Mam 36 lat, za chwile 37.... Leczę się u Dr Horaka w Antrum Bytom od roku. Jakie macie doświadczenia? Czy warto tam tracić czas? czy polecacie kogoś innego....proszę pomóżcie.....

Do góry