reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja nie, ale slyszalam, ze jest lepszy. Przede wszystkim naturalny, wiec wychodzi we krwi i nie trzeba sie zastanawiac czy poziom jest dobry czy nie.Czy któraś z was zażywała progesterone besins zamiast duphaston ?
Przygotuje sie na tyle ile to jest mozliwe z mojej strony. Wizyta u doc 28 stycznia to juz nie dlugo sie dowiem wszystkiego.
Dokładnie i tak trzyma dziewczyny tutaj mają ogromną wiedzę i na pewno doradzą,ja na ile to możliwe również.
Wizyta już niebawem
Ja nie, ale slyszalam, ze jest lepszy. Przede wszystkim naturalny, wiec wychodzi we krwi i nie trzeba sie zastanawiac czy poziom jest dobry czy nie.
U nie zawyżał poziom progesteronu we krwi.duphaston ponoć nie zakłamuje.tak słyszałam i tak przetestowałam na sobie
margolcia_b1@wp.plmogę prosić o kontakt
Dzięki, zaraz napiszę
dżoasia
Dupek we krwi w ogole nie wychodzi, wiec moim skromnym zdaniem zamiast odzwierciedlac stan faktyczny to zaniza.U nie zawyżał poziom progesteronu we krwi.duphaston ponoć nie zakłamuje.tak słyszałam i tak przetestowałam na sobie
A nie rozumiem jak moze byc zawyzony wynik? Hmm bo skoro tyle wyszlo to tyle go jest... tak na moj "chlopski" rozum.
Chyba, ze chodzi ci o wysycenie receptorow, to inna bajka, bo trzeba by bylo robic badanie z macicy
Dupek we krwi w ogole nie wychodzi, wiec moim skromnym zdaniem zamiast odzwierciedlac stan faktyczny to zaniza.
A nie rozumiem jak moze byc zawyzony wynik? Hmm bo skoro tyle wyszlo to tyle go jest... tak na moj "chlopski" rozum.
Chyba, ze chodzi ci o wysycenie receptorow, to inna bajka, bo trzeba by bylo robic badanie z macicy
Aż takiej wiedzy nie posiadam Ale na progesteron besins progesteron miałam bardzo wysoki ,bardzo wysoki.
Jak się czuje trójpak ?(wielkie serducho)
Dziękuję Asiu, chodziło mi o to czy dziewczyny które go stosowały to czy normalnie dostawały @ , ponieważ ja pierwszy raz go brałam i już tydzień czekam na @ i nadal nic... A po duphaston zawsze @ była na drugi , trzeci dzień...Ja nie, ale slyszalam, ze jest lepszy. Przede wszystkim naturalny, wiec wychodzi we krwi i nie trzeba sie zastanawiac czy poziom jest dobry czy nie.
reklama
@nadziejamooja;)
Dziewczyny. Mam do oddania MENOPUR. Zainteresowane proszę o wiadomość
Podziel się: