reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nie zawyżał poziom progesteronu we krwi.duphaston ponoć nie zakłamuje.tak słyszałam i tak przetestowałam na sobie :)
Dupek we krwi w ogole nie wychodzi, wiec moim skromnym zdaniem zamiast odzwierciedlac stan faktyczny to zaniza.
A nie rozumiem jak moze byc zawyzony wynik? Hmm bo skoro tyle wyszlo to tyle go jest... tak na moj "chlopski" rozum.
Chyba, ze chodzi ci o wysycenie receptorow, to inna bajka, bo trzeba by bylo robic badanie z macicy

Dupek we krwi w ogole nie wychodzi, wiec moim skromnym zdaniem zamiast odzwierciedlac stan faktyczny to zaniza.
A nie rozumiem jak moze byc zawyzony wynik? Hmm bo skoro tyle wyszlo to tyle go jest... tak na moj "chlopski" rozum.
Chyba, ze chodzi ci o wysycenie receptorow, to inna bajka, bo trzeba by bylo robic badanie z macicy

Aż takiej wiedzy nie posiadam ;)Ale na progesteron besins progesteron miałam bardzo wysoki ,bardzo wysoki.
Jak się czuje trójpak :) ?(wielkie serducho)

Ja nie, ale slyszalam, ze jest lepszy. Przede wszystkim naturalny, wiec wychodzi we krwi i nie trzeba sie zastanawiac czy poziom jest dobry czy nie.
Dziękuję Asiu, chodziło mi o to czy dziewczyny które go stosowały to czy normalnie dostawały @ , ponieważ ja pierwszy raz go brałam i już tydzień czekam na @ i nadal nic... A po duphaston zawsze @ była na drugi , trzeci dzień...

reklama
Do góry