reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

tylko ciężko jest stać obok i patrzeć jak prawie 90 letnia kobieta będzie sprzątać, albo palić w piecu ... czasem mam wrażenie ,że specjalnie to robi,żeby potem mówić jak to się nasprzątała a teraz wszystko ją boli, albo po to,żeby mówić,że jej nikt nie pomaga ... ale wiecie,że seriale są bardzo, bardzo ważne dla starszych ludzi? ona normalnie żyje tym co w serialach, czasem jak coś mi opowiada to ja nie wiem, czy mówi o sąsiadach, czy o tych ludziach z filmu, a raz to jak leciał serial, a my tylko co przyjechaliśmy z Anglii to wyszła do nas jak się odcinek skończył :szok: ... ale podziwiać po prostu, ciekawe jacy my będziemy w takim wieku

reklama
Lawendowy Sen trzeba sobie wyobrażać,że dożyjemy, zresztą musimy - kto będzie zajmować się naszymi dziećmi? a wnuki zobaczyć?

ale bzduuura ten kalkulator... 8.1%.. a podany problem to tubal damage .. do takich celów nie powinno sie używać żadnych algorytmów.. Ciekawa jestem co za geniusz układał ten algorytm ? przepraszam ale jak dla mnie to jakaś żenada

uśmiałam się dlatego postanowiłam Wam wkleić :-D

26664_10151245750644629_352867481_n.jpg

reklama
Ale beka :-) zrobilam tą samą symulacje i podalam ostatnią odpowiedz 'No' tj 'No ICSI reccommended'.. i wyszlo ponad 18%, czyli wg nich przy wykonaniu zaplodnienia ICSI skutecznosc spada o ponad polowe:-D:-D:-D ale jaja!! no nie, dajcie mi tego kto tworzył ten kalkulator to go oświecimy i prosze was wogóle się nim nie sugerujcie bo to jakas tandeta

Do góry