redferrari
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 dpt beta 7 nie radzę sobie, mnie to zabija kolejna cb
No i mam 6dpt 23
a z wczoraj 9dpt 107, ale progesteron znow spadl z 20 na 14
Poki co chyba dobrze, co myslicie?
Ozisku zrób jeszcze raz sonohsg i przepchaj te jajowody. To da ci większą szansę walki na dwóch frontach. Ja swoje przepchałam i jestem w ciąży naturalnej. Która to stymulacja?Ale pewnie nie robiłaś test 7 dot to nie wiesz czy ci wyszedł wiem kochana że chcesz dobrze ale ja to czuję mam podobnie jak poprzednimi razami. Nie wiem już co robić. Może powinnam klinikę zmienić nie wiem już czego i gdzie szukać.
Popieram ja też kiedyś pisałam o udrażnianiu jajowodów. Już tam niezależnie gdzie, choć duzo dobrego naczytałam się o ośrodku w Lublinie. Dają 30% szans na ciążę. Trzeba próbować. Dodam że robią zabieg na NFZ.Ozisku zrób jeszcze raz sonohsg i przepchaj te jajowody. To da ci większą szansę walki na dwóch frontach. Ja swoje przepchałam i jestem w ciąży naturalnej. Która to stymulacja?
gratki niech nadal beta rośnieDziewczyny jestem po Becie mam wynik.
11 dpt 155,3 mlU/ml .
Czekam na konsultację z lekarzem . Boję się.
Asiu ciesze się razem z Toba,w koncu upragnione zasluzine dobre wiesci. Progesteron trzeba ciut podnieść i oby sierpien byl Twoim kolejnym szczesliwym miesiącemNo i mam 6dpt 23
a z wczoraj 9dpt 107, ale progesteron znow spadl z 20 na 14
Poki co chyba dobrze, co myslicie?