reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A u mnie powtórka z rozrywki i znów jestem w szpitalu. Ból brzucha był nie do wytrzymania, żadna nospa nie pomagała. A później przemiescil się na prawy bok. To dopiero była masakra. Gdy już się zbierałam do szpitala, zauważyłam w moczu krew. To dopiero była panika. I wychodzi na to, że prawdopodobnie mam kamienie na nerce...Rano dokładnie się dowiem. Jestem już naprawdę wykończona psychicznie po tych ciągłych akcjach. Nie ma chwili spokoju :frown:
O kurcze, trzymaj się i zdrowia życzę.

reklama
@Gotart trzymaj się tam!

@Akatombo, ja oprócz delikatnego kłucia ok 3-4 dnia nie czuję nic. Piersi mniw bolą, ale to jeszcze slrzed transferu, odkąd zaczęłam brać progesteron. I brzuch taki progesteronowy, w sensie nieco wzdęty - ale to też od leków. Objawów nie miałam i nadal nie mam żadnych. Więc to niekoniecznie zły znak ;).

@dżoasia gratuluję czerwieni, to teraz ruszamy z koksem!

@Kurcia promieniuję w Twoją stronę moim wynikiem wczorajszym. Wyrównaj lub przebij!
Dzięki, Surykatko, trochę mnie pocieszyłaś... U mnie dziś pół nocy nie przespanej, nerwy dają o sobie znać. Stres mam tez w robocie, więc wszystko się nakłada. Byle do bety.

Dziewczynki, wszystkim dziś potrzebującym wysyłam dobre myśli i zaciśnięte kciukasy :)
@Kurcia niech kurczaki się rozszaleją :)

Dziewczyny, przepraszam ze nie pisze nic ale probuje oczyscic glowe i nie myslec. Kiepsko mi to idzie ale dzisiaj juz 4dpt to coraz blizej celu!
Ogolnie nic nie czuje oprocz ciaglej checi spania, ale to na pewno byly efekty relanium, dzisiaj odlozylam juz i nie wiem co jest ale mam mega lenia dzisiaj i nie wiem co z soba zrobic. Jest 9.15 a ja dopiero ruszam do pracy a musze juz kolo 15 wyjsc bo nadal testujemy nianie! A wiec nie przepracuje sie za duzo, choc mam nadzieje ze czas minie.

Wczoraj oddalam pierwsza krew na progesteron i estradiol, tylko ze cholera dwa dni trzeba czekac bo zrobilam kolo 16 a dopiero dzis do labu wysylaja a wiec jutro wyniki, zaraz bede szukac gdzie mi moga szybciej zrobic bo w czwartek powinnam zrobic kolejna weryfikacje, wtedy dorzuce tez bede. Bedzie to 6dpt.

Zapomnialam wspomniec ze cycki i brzuch mam takie duze ze w nic sie nie mieszcze [emoji23][emoji33]

Kochane gratuluje tych wspanialych bet i lacze sie z tymi co nadal czekaja na bety !!!

Iskieereczko a jak Twoj Janko sie miewa? Zdrowy? Rosnie? Daje mamci pospac? :D
A dziękuję, nie narzekam:). Rośnie jak na drożdżach, waży pewnie już z 6kg, po wizytach wielu ciotek lubi rączki:rolleyes2:. Ponoć takie dziecko to marzenie mam kp, bo przesypia całe noce:). Tylko moje cycki rano bywają jak dwie tykające bomby, ale za to jestem wypoczęta:).
Jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku wracam do boju:biggrin2:. Więc Dżoaśka trzymam kciuki za Ciebie, zwolnisz mi bliźniaczego brzucha za 9 miesięcy:D.

reklama
Do góry