reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Beata 4 kochana piekna beta gratuluje!!!

Ja jestem w domu. Oby doczekac przyszlej soboty :)
Ile razy dziennie bralyscie relanium 5mg i spasmoline?
Ja kochana relanium wzięłam tylko przed transferem. Później już nie brałam.
Kurcia myślałam sporo o Tobie w nocy i powiem Ci kochana, że jak masz siedzący tryb pracy, to spaceruj jak już ja skończysz... cały dzień siedzenia i leżenia to nic dobrego [emoji173]
Wierzę że to jest Twój czas [emoji173] [emoji173]
Wszystkie czekamy z Tobą do soboty ;)

I ja już z jestem z kropkiem w domciu. Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna za dobre słowa i kciuki :) Z dwoma pozostałymi zarodkami czekamy do poniedziałku, wtedy się okaże czy będzie co mrozić. @Beata 4 dałaś czadu z betą. To czekamy na piękny przyrost teraz:tak: Ja testuję 31, o ile wytrzymam. @Kurcia byle do soboty;)
@Dgd [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] aby kropek się zadomowil na min 8 miesięcy :)

Wlasnie ze nie rzygam, moze jakbym tak raz a dobrze... to by mnie prestalo mulic;)obawiam sie ze to juz kwestia dni...:p:p:p
Mnie mulilo strasznie długo... Nie. Mogłam nic ruszyc a wyrzygac sie nie mogłam... Straszne uczucie bo Tak jak piszesz wolałabym se rzygnac raz a dobrze. A tak od wszystkiego mnie odrzucalo.. żadnych zapachów nie. Mogło byc naokoło...

reklama
Do góry