adansonia
Fanka BB :)
Tak strasznie ten czaseci dopiero co mialam blastke wszczepiona a tu juz Marysia rosnie i daje sie we znaki@adansonia Ty już masz teraz połowkowe ??? Wow jak ten czas leci :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak strasznie ten czaseci dopiero co mialam blastke wszczepiona a tu juz Marysia rosnie i daje sie we znaki@adansonia Ty już masz teraz połowkowe ??? Wow jak ten czas leci :-)
Ja nie chcę już ryzykować mimo wzytsko , wole przejść przez tą immunoptesje...@Olk@24 Niunia wynik w zarodkach mialysmy prawie taki sam.
Ja po 4 transferach raz miałam tylko cb i to bardzo krótko... teraz przed drugą stymulacja byłam Olcia jak sama wiesz u Pasnika i dał mi zalecenia - immunosupresja po uzyskaniu zarodków.
Gin namawiał mnie jednak na transfer swiezaka, mąż też.
Nie chciałam podejść do tego transferu a zobacz - udało się.
Na razie jestem w ciąży ;-)
A bynajmniej baaaaardzo mocno w to wierzę:-)
Kochana raczej wezmiemy 2;-) jak dalej bedzie się ładnie dzielił to zamrozimyBeatko wynik w zarodkach na ta chwilę jest dobry
Co do ilości 3 to w Polsce bardzo rzadko jest to stosowane. Ja nie wiem czy bym się odważyła, jednak to bardzo indywidualna sprawa
Niezapominajka zapytaj lekarza kt robił ci usg. Tak dla bezpieczeństwa.Dziewczyny ja kochałam się z mężem przed transferem. Dzisiaj 28 dpt. Jak już dzisiaj na usg było dobrze, to chyba nie ma przeciwskazan aby wrócić do przyjemnosci?
Supcio
PrivDziewczyny czy któraś z was ma może numer do wujka Jarka ? Potrzebuje się z nim pilnie skontaktować a nie odposij mi na maila...
Chyba że wy wiecie i możecie mi pomoc...
Czy podczas tych badań immunologicznych typu właśnie Kiry , cariotypy , allo mlr można być na antykoncepcji ?
Dziewczynki melduje ze u synusia wszystko dobrze!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Rany tak się cieszę! Jupiiiii!! Dziś miałam to usg prenatalne, doktorek dokładnie obejrzał bejbika i nie dojrzał najmniejszej nieprawidłowości! Ehhh kamień z serca! Zdjęcia dostałam na płycie wiec jak mąż wroci to przerzuci mi z kompa na tel to się pochwale dla świetego spokoju oddałam jeszcze krew na papa ale mysle ze to już tylko formalność.
A pozatym to cały dzień z teściowa! Kobieta wulkan! Zagada człowieka na smierć