Kochana wiec dzis przesadzil w druga strone i wyzzlam z depresja jade do tesciow musialam sie wyryczec i dopoero pisze jak do siebie doszlam[emoji5]Anetko jak pojechalam do Lewego to oczywiście zapamniałam że mam limit na karcie 500zł. Pielęgniarka musiała go pytać czy mi pożyczy kasę na leki które mieli mi wstrzyknąć w novum. Zgodził się i na następnej wizycie oddałam. Myślę że takich artystek jest więcej i są przyzwyczajeni. Czekam jak na węglach na wyniki twojej wizyty, tylko pamiętaj że Lewy lubi przesadzać raz w jedną a raz w drugą stronę.
No woec mamy tylko 2 jajka...uslyszalam ze przez to ze bylam w innej klinice kiwdys wypsztrykLi mnje z jajek i taki mam efekt. Ze te dwa moga nie urosnac i wtedy sie rozstajemy bo on juz nic nie wymysli bo nie mam jaje. I o ile wczesniej proponowal zdopcje komorki to twraz juz calego zarodka bo wynike meza sa b.zle.nie mogli dafeegmentacji zeobic bo za malo plemnikow... endo tez mowil ze kiepskie. No zadnej nadziei nie dal a wrecz odwrotnie. Jade teraz do moich psinek to mi sie polepszy.
W lazdym badz razie wizyta w poniedzialek zwiekszyl dawke rekovelle i dodal menopur. Aha i na koniec dodal ze to moja ostatnia stymulacja w zyciu i ze nawet jak ciaza bedzie to nie ma co sie podniecac bo ppronienia 2 juz byly wiec mamy naaaarszo trudno. Noz k u r w a