reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anetko jak pojechalam do Lewego to oczywiście zapamniałam że mam limit na karcie 500zł. Pielęgniarka musiała go pytać czy mi pożyczy kasę na leki które mieli mi wstrzyknąć w novum. Zgodził się i na następnej wizycie oddałam. Myślę że takich artystek jest więcej i są przyzwyczajeni. Czekam jak na węglach na wyniki twojej wizyty, tylko pamiętaj że Lewy lubi przesadzać raz w jedną a raz w drugą stronę.
Kochana wiec dzis przesadzil w druga strone i wyzzlam z depresja jade do tesciow musialam sie wyryczec i dopoero pisze jak do siebie doszlam[emoji5]
No woec mamy tylko 2 jajka...uslyszalam ze przez to ze bylam w innej klinice kiwdys wypsztrykLi mnje z jajek i taki mam efekt. Ze te dwa moga nie urosnac i wtedy sie rozstajemy bo on juz nic nie wymysli bo nie mam jaje. I o ile wczesniej proponowal zdopcje komorki to twraz juz calego zarodka bo wynike meza sa b.zle.nie mogli dafeegmentacji zeobic bo za malo plemnikow... endo tez mowil ze kiepskie. No zadnej nadziei nie dal a wrecz odwrotnie. Jade teraz do moich psinek to mi sie polepszy.
W lazdym badz razie wizyta w poniedzialek zwiekszyl dawke rekovelle i dodal menopur. Aha i na koniec dodal ze to moja ostatnia stymulacja w zyciu i ze nawet jak ciaza bedzie to nie ma co sie podniecac bo ppronienia 2 juz byly wiec mamy naaaarszo trudno. Noz k u r w a

reklama
Kochana wiec dzis przesadzil w druga strone i wyzzlam z depresja jade do tesciow musialam sie wyryczec i dopoero pisze jak do siebie doszlam[emoji5]
No woec mamy tylko 2 jajka...uslyszalam ze przez to ze bylam w innej klinice kiwdys wypsztrykLi mnje z jajek i taki mam efekt. Ze te dwa moga nie urosnac i wtedy sie rozstajemy bo on juz nic nie wymysli bo nie mam jaje. I o ile wczesniej proponowal zdopcje komorki to twraz juz calego zarodka bo wynike meza sa b.zle.nie mogli dafeegmentacji zeobic bo za malo plemnikow... endo tez mowil ze kiepskie. No zadnej nadziei nie dal a wrecz odwrotnie. Jade teraz do moich psinek to mi sie polepszy.
W lazdym badz razie wizyta w poniedzialek zwiekszyl dawke rekovelle i dodal menopur. Aha i na koniec dodal ze to moja ostatnia stymulacja w zyciu i ze nawet jak ciaza bedzie to nie ma co sie podniecac bo ppronienia 2 juz byly wiec mamy naaaarszo trudno. Noz k u r w a
Nosz kurw@ ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za cap...
Kochana trzymam kciuki żeby te dwa okazaly się złotymi jajkami i żebyś miała piękna parkę z nich ❤️❤️❤️ jestem pewna że napewno da się coś jeszcze zrobić , przecież dla nas nie ma rzeczy nie możliwych :) będę trzymać ogromne ✊✊✊✊ za Twoje złote jajka a doktor widocznie miał dzisoaj gorszy dzień , olac go napewno wszystko się ułoży :) ❤️❤️❤️

Nosz kurw@ ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za cap...
Kochana trzymam kciuki żeby te dwa okazaly się złotymi jajkami i żebyś miała piękna parkę z nich [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jestem pewna że napewno da się coś jeszcze zrobić , przecież dla nas nie ma rzeczy nie możliwych :) będę trzymać ogromne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za Twoje złote jajka a doktor widocznie miał dzisoaj gorszy dzień , olac go napewno wszystko się ułoży :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzieki Olcia[emoji8][emoji8][emoji8]

Cześć dziewczyny. Czy któraś z was zna się trochę na wynikach badania nasienia?? :) Właśnie odebrałam...i mało rozumiem z tych opisów:) czy ktoś na priv jest chętny mi trochę podpowiedzieć co i jak?? Będę wdzięczna
Nie wiem czy ktoś już Ci odpowiadal, jesli chcesz to prześlij na priv a postaram sie pomóc[emoji4] u nas problem wlasnie z nasieniem.

Do bolu szczery, az nie wiem co powiedziec. Chyba z jednej strony chcialabym tak szczerego lekarza, lecz mysle, ze troche przegial z ta szczeroscia a raczej wydaje sie byc niedelikatny.
Dlaczego twierdzi, ze w poprzedniej klinice wystrzykali cie z jajek? Rownie dobrze moglo tak sie stac u niego w klinice z kazda kolejna stymulacja. Ciezka sytuacja... To juz ostateczne jego slowa? Mam nadzieje i trzymam kciuki oby te dwa jajeczka go zaskoczyly :)

@anett96 kochana to jest nas dwie u mnie dużo robi wiek bo jestem już wiekowa 40 dyszki w maju strzeliły wczesniej miałam po 11 jajeczek a teraz tylko 6 i z tego 4 rownych wymiarow moje endometrium 11 pani doktor powiedziała że ładne ale za to martwią ja moje torbiele zastanawia sie jak bedzie punkcja wygladała ponoć beda sie przebijali przez torbiele aż sie boje nawet nie chce myśleć kochana oby w koñcu nam sie udało

Do bolu szczery, az nie wiem co powiedziec. Chyba z jednej strony chcialabym tak szczerego lekarza, lecz mysle, ze troche przegial z ta szczeroscia a raczej wydaje sie byc niedelikatny.
Dlaczego twierdzi, ze w poprzedniej klinice wystrzykali cie z jajek? Rownie dobrze moglo tak sie stac u niego w klinice z kazda kolejna stymulacja. Ciezka sytuacja... To juz ostateczne jego slowa? Mam nadzieje i trzymam kciuki oby te dwa jajeczka go zaskoczyly :)
Bo w poprzedniej klinice mialam 3 stymulacje i za pozno do niego przyszlam.co wizyta to slysze... no on jest specyficzny taki.. w symie jest jeszczevopcja dzialania na wlasnej komorce jednej nez srymulacji. Dzialala tak ktoras?

Przykro się czyta takie wiadomosci. Doktorek widocznie nie w humorze dzisiaj
Aż się cisnienie podnosi... ja pier...[emoji37]
Trzymamy kciuki i wierzymy w te dwa zlote jajeczka[emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry