dżoasia
Fanka BB :)
Kaaaawę piłam i książkę czytałam Może ja mam ciążową bezsenność bez ciąży haha@dżoasia a tak w ogole to co Ty o 3.45 wyrabiasz na forum?? Prosze spac i jajniki regenerowac!
Z Synevo odsyłają do APC więc będziesz mieć najlepszyWlasnie dzwonilam do Synevo. Oni robia test imk subpopulacji cd 4, 8, 3, 19 i NK. A test aktywnosci tylko komorek NK. Powiedzcie prosze, czy ten test aktywnosci w Synevo jest ten sam co w Prokocimiu?
Zanim dostaniesz skierowanie na szczepienie, musisz wysłać komplet badań męża. W dniu wykonywania szczepionek krew musi być raczej jeszcze raz badana, przecież w ciągu 2-3 m-cy można się pozarażać nie wiadomo czym. Mieliby przeeeeeeekichane jakby tak kogoś czymś zarazili, a co szczepienie jest tam naprawdę mnóstwo ludzi. Jak oni to robią na taka skalę to chyba już co druga laska jest po tych szczepionkachTak a propos szczepien z krwi M. Czytalam gdzies ze pullowane sa skuteczniejsze niz od wlasnego M. Wiecie cos na ten temat?
Inna sprawa, pullowane to z krwi innych facetow. Troche mnie to przeraza, bo mozna sie przeciez czymkolwiek zarazic. Jak to wyglada, to sa faceci, ktorzy oddaja specjalnie pod to, przebadani, czy po prostu kto przyjdzie odda tego biora??
Beatka, to niezły wynik. Ja miałam w 8ds e2 158 i widoczne tylko 3 pęcherzyki po ok 6-7mm z tego co pamiętam. A dzisiaj widzisz - komplet blastek i hiperkaPOMOCY kochane kobitki dzisiaj mam 8 d stymulki ogladalam jajka no i mam doła nie dośc ze tylko 7 w tym 3 po 13 i 14mm reszta to kurdupelki estradiol 211 to łapie mnie jakieś przeziebienie co moge podczas stymulki na przeziebienie ja to mam pecha
Na zdrowie!Dzięki dziewczyny za wsparcie. Wyryczałam się już, odmalowałam szlochając przedpokój a teraz otwieram wino. A co!
Zdrowie wszystkich walczących siłaczek.
Dzięki za miłe słowa.
Jutro tel do kliniki i zbieram się do dalszej walki.
Żywcem mnie nie wezmą
Oj długa ta nasza droga, długa :/
Gosia, super, że z malutką wszystko w porządku! A z tą torbielą może szybko sie wyjaśni!Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych 31.10 kolejne badania zeby zobaczyc co sie z tym dzieje i czy wiadomo bedzie co to jest. moze byc tak ze do porodu nie bedzie zdjagnozowane. Pocieszajace jest to ze nie zagraza dziecku w tej chwili i ze nie uwidoczniono pecherzyka zolciowego z powodu ulozenia dziecka wiec moze sie okazac i oby tak bylo ze jest to wlasnie on
Na głupim to ja byłam poprzednio, jak potem nie było co transferowaćJa byłam raz na głupim, raz na krótkim, ale przed krotkim podpytalam położna i ona powiedziała, że ostatnio cześciej robią krótki, bo przynosi lepsze efekty. Myśle, że to też zależy od kobiety. A z doświadczenia, który uważasz za lepszy?
Haha Anetka no typowa baba w ciąży z Ciebie Poszła na betę rano i fochem strzela, że te po południu nie pracująDobra dziewczyny za nim Was przeczytam to napiszę...
Nie wytrzymałam i poszłam rano do innego labolatorium zrobić hcg - pobranie z rana i wynik 290!!!!!!
Walczniaku rosnij i walcz do końca razem z mamusia!!!
Beta miodzio!!!
Kochaniutka, grunt to nie stać w miejscu. Ważne, ze próbujesz. Ja na sam menopur jak i na sam gonal nie reaguję. Tylko mieszanka na mnie działa, więc bądź czujna, jak na początku nie będzie efektów, to od razu niech Ci miesza.Cześć dziewczyny. Po małej przerwie i ja wracam do gry. Musiałam się trochę ogarnąć. Zmieniłam klinikę, prawie już zakończyłam współpracę z Paśnikiem (rozkłada ręce, twierdząc, że nie ma się do czego doczepić. Jeszcze tylko czekam na wynik KIR. Reszta wyszła ok) i jutro zaczynam stymulację. Zastanawiam się tylko nad lekami. Wcześniejsze 3 stymulacje miałam na menopurze i gonapeptylu, ale efekty były słabiutkie. W sumie tylko 2 zarodki. Teraz mam Gonal f 300 jednostek i tylko to. Mam nadzieję, że mój nowy lekarz wie co robi Czy któraś miała podobną stymulację? Trochę się boję, bo to już 4 stymulacja. A tak w ogóle, to starałam się nadrobić forum, ale nie dałam rady, więc nie do końca jestem na bieżąco. @annemarie strasznie się cieszę, że wszystko idzie dobrze. Bardzo Ci kibicowałam. @sssurykatka i @Blondasek85 mocno przytulam Wiem co czujecie dziewczyny Trzymam kciuki za zebranie sił i szybkie przystąpienie do dalszej walki. @dżoasia a jak u Ciebie? Bardzo mi kiedyś pomogłaś Przepraszam, ale nie jestem w stanie odnieść się do każdej z Was z osobna, ale trzymam kciukasy za wszystkie
Ja po punkcji czekam na @, transfer odroczony do listopada ze względu na lekka hiperkę.
Jam lepsza, bo byłam u niego 3 razy i w ogóle nie pamiętam w czym byłKurde to tylko ja trafialam jak miał koszulę w kratę??? [emoji848][emoji848] [emoji14]
Poza tym, że za pierwszym razem mój m stwierdził, że on wygląda jakby tam sprzątał a nie leczył huehue (taki niski, niepozorny, no i nie w kitlu)
Komforcik poczuję jak będe mogła w końcu podejść!! A to się od maja ciągnie jak te flaki bleee@Never give up good girl [emoji51] becisko niech dalej szaleje [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@sssurykatka @Blondasek85
Tule was dziewczyny. Podnieście się szybko do walki. Do dzieła kobity [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Dgd za nowy start [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ i zamiast pędzić wino ze śliwek [emoji6], pogoń swoje jajeczka [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia no to taki komforcik czujesz, co? [emoji5] efekt naprawdę spoko [emoji51] oby teraz tylko z tego bobo wyszło [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Za każdą z was dziewczyny, nie ważny etap, ważna wasza siła i gotowość do walki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️