reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki melduje ze u nas wszystko lux. Bąbel ma już 5 centów[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Oglądaliśmy już przez brzuszek, serduszko bije, młody jak zwykle fikał koziołki :):):)
Za tydzień prenatalne usg!! 3majcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Kurcze ale zdjęć tez nie dostałam.. hmmm..
Kocham takie informacje [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczynki my już po 1 usg:-)
Pęcherzyk jest " jak ta lala", jak powiedziała gin[emoji173]
Wszystko na chwilę obecną jest w porządku.
Wizyta serduszkiem za 2 tygodnie, proszę o wpisanie mnie do kalendarza na 17.10[emoji4]
Dziękuję wszystkim tym, które o mnie pamiętamy i trzymały kciuki[emoji8]
I dalej 3mamy [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dziewczyny w jakich dawkach bierzecie spasmoline jak trzeba? Dzis cos poplamiam, troche mnie to niepokoi, ale wiem, ze powodow moze byc wiele i dziewczyny tez pisaly czesto o plamieniach. Pytam tak na wszelki wypadek bo wzieam jedna spasmoline i zastanawiam sie kiedy w razie w moge wziac kolejna? Zakladam, ze mozna w 12 tc?

reklama
Do góry