reklama
Dzięki dziewczyny za rady, udało mi się dzisiaj kupic nospe i już jedną wzięłam, mam nadzieję, ze pomoże na te dziwne skurcze
Hola no własnie jak tam u Ciebie??? czekamy na wieści....;-)
kkarolka witaj! przykro mi ze się nie udało Bardzo mało miałaś jajeczek jak na długi protokół, jakie masz AMH??? A co znaczy że chcą spróbowac na naturalnym? czyli bez stymulacji??? nie kumam...
Hola no własnie jak tam u Ciebie??? czekamy na wieści....;-)
kkarolka witaj! przykro mi ze się nie udało Bardzo mało miałaś jajeczek jak na długi protokół, jakie masz AMH??? A co znaczy że chcą spróbowac na naturalnym? czyli bez stymulacji??? nie kumam...
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Karolka, witaj na pokładzie.
Przykro mi, że się nie udało. Trzymam kciuki za sukces.
A u kogo się leczysz?
Przykro mi, że się nie udało. Trzymam kciuki za sukces.
A u kogo się leczysz?
Kinga_1
Kate071 - No popatrz jak to się złożyło. Oby ten już był dla nas pomyślny.
Kinga_1
Kinga ja też leczę się w Invimedzie we Wrocławiu u dr Gizlera i jestem zadowolona, a jaki będzie efekt końcowy zobaczymy w piątek...
Witaj Karolka!Przykro mi z powodu nieudanej pierwszej próby ale trzymam mocno kciuki za dalszą walkę!!!
Hola - czekamy na wieści od Ciebie!!!!!!!!!
Doniemika - to może nawet się spotkałyśmy na korytarzu
lawendowy_sen
Leczenie zaczęła dr Paszkiewicz. Transfer przeprowadzała dr Szczyptańska i weryfikacje były właśnie z nią.
Masz jakaś opinie o Invicta?
Karolka, temat Invicta, to temat morze i nie koniecznie w superlatywach.
Ja też się u nich leczyłam. "Przerobiłam" każdego lekarza i podziękowałam im za "współpracę".
Zmieniłam klinikę i jestem taktowana indywidualnie, a nie jedna z miliona pacjentek.
Doniemika
Aktywna w BB
Kinga, całkiem możliwe!!!
reklama
Podziel się: