Karolina1201
Aktywna w BB
Ozis ja robilam w 6dpt i test negatywny dzusuaj jest juz 8 dzien ale nie robie kolejnego ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a beta kiedy ?Ozis ja robilam w 6dpt i test negatywny dzusuaj jest juz 8 dzien ale nie robie kolejnego ...
Miałas podane ile zarodków? Ile miały dni?Sama nie wiem bardzo chciałabym już wiedziec
No ja kolejna beta w poniedziałekMój powiedział, ze najwczesniej w 7-8 tyg ciazy, czyli ok 17.10... rozważam pójście do innego bo widzę, ze jednak większość podgląda duuuuzo wcześniej. No chyba, ze jakoś wytrzymam co do bety to ja nie mam zaleceń, ale jeśli się zgadamy co do dnia to jestem chętna na kolejne kłócie
Czemu???? Beta nie ma dużych wartości ale to dopiero 7dpt.. miałaś blastke?7 dpt 14.85 nie wiem co o tym myśleć trochę się podlamalam znowu