reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, potrzebuję waszej opinii.
Na początku cyklu było 8 i 6 pęcherzyków. W międzyczasie kilka podrosło, ale większość stanęła. Po 8 dniach stymulacji menopurem 300, 300, a potem 225 codziennie na lewym jajniku mam 1 pęcherzyk 17mm, na drugim coś przypominającego pęcherzyk ok 15mm, ale na granicy jajnika, który ciężko uwidocznić w ogóle. Lekarka chce punkcje robić mimo wszystko na tym, co jest. Ja od razu mam opór i czuję, że ryzyko i koszty tego są za duże wobec szans, które uważam za nikłe - 1 pęcherzyk, który może być pusty lub komórka może być licha, może się w ogóle nie zapłodnić lub szybko obumrzeć bo przecież mąż ma obniżone parametry też, a ja mam endometriozę, Io i NT, które przecież obniżają jakość komórek. Długi protokół przedłużony do 37tbl antyków plus brak krwawienia po odstawieniu dopiero w 10dniu po odstawieniu dostałam , a teraz krwawienie wydłużyło się do 7 dni aż (normalnie 3 dni), przy rozpoczynaniu kiepska odpowiedź na gonapeptyl więc startowałam z lh 11. Nie wiem czy to ma sens. Ja czuję, że nie. Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Podejmować ryzyko? Koszt jest kosmiczny, a szanse prawie żadne.

Kochane Moje, wybaczcie ale opuszczę Was na dłużej, co nie znaczy, że sercem i myślami nie będę :-) walczcie wszystkie, razem, do końca, bo u kresu tej podróży stoi i czeka na każdą taki Skarb... :-)

Martyna urodzona 21.09 o godz. 21:00 :-) waga 2880gram i 54cm :-)

Załączniki

• 20180921_234003.jpg
    20180921_234003.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 141
Kochane Moje, wybaczcie ale opuszczę Was na dłużej, co nie znaczy, że sercem i myślami nie będę :-) walczcie wszystkie, razem, do końca, bo u kresu tej podróży stoi i czeka na każdą taki Skarb... :-)

Gratulacje Kochana [emoji173][emoji173] cudowna masz Córcię [emoji7][emoji7][emoji7]

Gratulacje kochana. Cieszcie się sobą i niech piękna Martynka zdrowo rośnie.
Dziękujemy, że z nami byłaś tutaj przez całą ciąże. Buziaki

:)
Jaki cudny brzusio❤️ Nie moge się doczekac takiego, codziennie od kilku dni przeglądam się w lustrze ale mój bobo jeszcze za mały na taki piękny rozmiar:)
Kochana doczekasz się, czas w ciąży bardzo szybko leci. Ja dopiero co betowałam a dziś już 36 tydzień. Jeszcze troszkę i synek będzie na świecie:D;)

reklama

Gratulacje kochana pięknej córeczki :D

Do góry