reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będą. Jeśli tylko takowe dostanę w swoje ręce. [emoji16][emoji16][emoji16]

Powiem Wam, że wczoraj się zestresowałam. Moja Alcia powiedziała mi wczoraj, że od jakiegoś czasu boli ją pod sutkiem. Nie mogłam nawet dobrze wymacać, czy jest jakaś gulka, bo nie dała się zbytnio dotknąć. Dzisiaj będę szukać gina dziecięcego. :/
Justynko miałam to samo tylko u 10latki. Pediatra zbadała i powiedziała że to gruczoły zaczęły działać, teraz ma takie guzki i gdzieś za 2 lata dostanie okres. Choć córeczka mówi że nie dostanie:rolleyes2: pytam dlaczego? Na co ona odpowiada- bo nie chcę!!!!!! Ale oczywiśxie idź to sprawdzic ale chyba córa ci zaczyna dojrzewać:)

To ja tez z innej beczki❤️❤️
Beta Megi mi kopa dala:)
I pamietajcie ze jeszcze sie nie cieszymy bo to Ovitrelle moze byc, ok:p

Załączniki

• 587F8EC1-D9C3-4866-A0EB-0733FD597C74.jpeg
    587F8EC1-D9C3-4866-A0EB-0733FD597C74.jpeg
    566,3 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry