reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mąż dzwonił i się dowiadywał, że wynik badania nasienia trzeba odebrać osobiście. Jeśli chociaż wyniki krwi są on-line to super. Zdziwiłam się, bo w invikcie wszystkie wyniki, zalecenia, recepty miałam na swoim koncie internetowym. Ale nie będę się już czepiać, najważniejsze żeby mieli dobrych embriologów, bo u mnie problem z chodowlą zarodków.
Coś mi się przypomina, że mojemu m też kazali czekać na wynik a to dlatego, że my braliśmy zawsze badanie rozszerzone a czasem mieliśmy też mrozić. W takim razie odbiór osobisty związany był z tym, że gdyby udało się zamrozić, to trzeba było dopłacić a gdyby się nie udało zrobić badania rozszerzonego, to oni zwracali część pieniędzy.
Problem z invimedem jest taki, że dzwoni się na infolinię a nie do kliniki i te osoby na infolinii nie zawsze wszystko wiedzą. :/

Tak. Mam czekac na @ i 1dc dzwonie i widzimy sie 2dc. Okres powinien byc wczoraj, jak trzeba to kurka sie spoznia
emoji4.png

Lewy mial dzis sredni humor powiedzial ze mam 30 sekund bo nie ma czasu hahaha
Anettko super że wiesz co robić.
Cześć Dziewczyny, ja na wczorajszej wizycie dostałam dupka na wywołanie okresu. Za dwa tygodnie beta i kolejna wizyta i wtedy decyzja co dalej. Już nie mam siły do tego. :(
@Biedroneczka83 strasznie mi przykro. Widzę,że masz super waleczne podejście. Oby tak dalej :*
Motylku Tobie serdecznie gratuluję. Rośnijcie zdrowo.
@Margit2018 ja to też się trochę boję koni. Niektórzy mają takie wyluzowane podejście,a ja czuję wielki respekt. Na obozie raz spadłam i raz mnie koń ugryzł. Ale też nie miałam jakiś spektakularnych upadków (odpukać w niemalowane), więc na konie wsiadam. Ale jak jedziemy w teren to zawsze temu towarzyszy taka nutka stresu. Jak się kiedyś przełamiesz,to się wybierzemy na konie po naszych porodach. ;)
Miłego dnia wszystkim!
aniu mnie w tej całej walce też opadały ręce i nie miałam siły. Ale najtrudniej jest zacząć a teraz malutkimi kroczkami do przodu, ważne że ty jesteś zdrowa i masz wspaniałego męża który jakby co nie będzie histeryzował i dramatyzował a pozwoli wam mieć ślicznego dzidziusia. To dużo.

powodzenia!!! my juz 3 tydzien lecimy i jest naprawde super ... choc slyszalam ze w UK to dzieci bardzo szybko zaczynaja [emoji848]
Idą do zerówki (preschool) we wrześniu po swoich 4 urodzinach. Nie jest rocznikowo. Tylko jak masz ur w Sierpniu to we wrześniu idziesz i jesteś jednym z najmłodszych.
Większość rodziców wysyła dzieci do zerówki ale obowiązek szkolny jest od 5 roku życia.

Dziewczyny jestem 2 dzień po transferze swych 3 dniowy zarodków i dzisiaj strasznie kłucie jajników mam jak myślicie czy to normalne?

reklama
powodzenia!!! my juz 3 tydzien lecimy i jest naprawde super ... choc slyszalam ze w UK to dzieci bardzo szybko zaczynaja [emoji848]

Dziekuje kochana, tak moja poszla do szkoly zaraz po skonczeniu 4 lat, to jest wtedy takie zerowko/przedszkole, ale juz sie czytac ucza itd. Teraz skonczyla 5 lat w lipcu i idzie do takiej konkretnej pierwszej klasy. Tutaj bardzo wczesnie, moim zdaniem troche za wczesnie. Super, ze malelmu podoba sie szkola :) . Ja musialam moja dzis przekupic i dac jej funta ‘od wrozki’ zeby wstala z lozka ;)

Do góry