reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Daj prosze znac jakie oni maja podejscie do tego tematu. Mysle ze sama decyzja o in vitro wiele nas kosztuje szkoda ze Kosciol nas nie wspiera. Ale ja wierze ze Bog nas wspiera i wszystkie te maluchy i ciaze to rowniez Jego zasluga:)
Ja zmigam czasem do nich na Msze. Ich kazania sa wspolczesniejsze i bardzoej na luzie. Mam nadzieje ze i takie podejscie bedzie do tematu ...

Daj prosze znac jakie oni maja podejscie do tego tematu. Mysle ze sama decyzja o in vitro wiele nas kosztuje szkoda ze Kosciol nas nie wspiera. Ale ja wierze ze Bog nas wspiera i wszystkie te maluchy i ciaze to rowniez Jego zasluga:)
No ja nie wiem co zrobię z moją spowiedzią. Muszę to przemyśleć. Naprawdę nie rozumiem w którym momencie popełniłam grzech. Zresztą można zrobić tak, latać po spowiednikach aż któryś da rozgrzeszenie:)

Motylku mega mega gratuluję ❤️❤️❤️❤️ naprawdę nie można się załamywać gdy beta słabo rośnie bo Ty i Paulina jesteście tego przykładem że kropki są silne i chcą zostać z mamyśkami❤️❤️❤️
Dziękuję za gratulacje.
U mnie to wyglądało jakby maluch implantował się później albo wolniej. Potem beta ładnie ruszyła. Zresztą na USG dziś 6 tygodni i 3 dni czyli ciąża młodsza o dwa dni w porównaniu z moimi wyliczeniami. W gabinecie moja cierpliwa ginekolog
przywołała mnie do pionu i kazała się cieszyć i już nic nie wymyślać a różnica dwa dni nic nie znaczy.

reklama
Do góry