reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
Daj prosze znac jakie oni maja podejscie do tego tematu. Mysle ze sama decyzja o in vitro wiele nas kosztuje szkoda ze Kosciol nas nie wspiera. Ale ja wierze ze Bog nas wspiera i wszystkie te maluchy i ciaze to rowniez Jego zaslugaTez mnie martwi brak rozgrzeszenia. Pójdę chyba do Dominikanow..
Agniecha1508
powoliWidze ze obie powoli dojrzewamy do decyzji.
NataliaNNN
Cudownie, gratuluję :*Jest, jest, jest serduszko Plamienia nie wiadomo od czego, po południu już było czysto. Następna wizyta za dwa tygodnie.
Ja zmigam czasem do nich na Msze. Ich kazania sa wspolczesniejsze i bardzoej na luzie. Mam nadzieje ze i takie podejscie bedzie do tematu ...Daj prosze znac jakie oni maja podejscie do tego tematu. Mysle ze sama decyzja o in vitro wiele nas kosztuje szkoda ze Kosciol nas nie wspiera. Ale ja wierze ze Bog nas wspiera i wszystkie te maluchy i ciaze to rowniez Jego zasluga
Mieciu85
Widze ze obie powoli dojrzewamy do decyzji.
Jesli o genetyke wam dziewczyny chodzi to juz jakis czas temu znalazlam fajny artykul, co prawda badanie nie sugeruje, ze matka korzystajaca z kd noszaca dziecko w lonie przekazuje geny ale dna matki ma wielki wplyw na ekspresje genow plodu. Bardzo ciekawe i zarazem jescze nie odkryte terytorium.
Link do: Does A Gestational Carrier Have Any Genetic Influence on the Child She Carries?
motylek24
No ja nie wiem co zrobię z moją spowiedzią. Muszę to przemyśleć. Naprawdę nie rozumiem w którym momencie popełniłam grzech. Zresztą można zrobić tak, latać po spowiednikach aż któryś da rozgrzeszenieDaj prosze znac jakie oni maja podejscie do tego tematu. Mysle ze sama decyzja o in vitro wiele nas kosztuje szkoda ze Kosciol nas nie wspiera. Ale ja wierze ze Bog nas wspiera i wszystkie te maluchy i ciaze to rowniez Jego zasluga
Agonia777
Motylku mega mega gratuluję naprawdę nie można się załamywać gdy beta słabo rośnie bo Ty i Paulina jesteście tego przykładem że kropki są silne i chcą zostać z mamyśkamiJest, jest, jest serduszko Plamienia nie wiadomo od czego, po południu już było czysto. Następna wizyta za dwa tygodnie.
motylek24
Dziękuję za gratulacje.Motylku mega mega gratuluję naprawdę nie można się załamywać gdy beta słabo rośnie bo Ty i Paulina jesteście tego przykładem że kropki są silne i chcą zostać z mamyśkami
U mnie to wyglądało jakby maluch implantował się później albo wolniej. Potem beta ładnie ruszyła. Zresztą na USG dziś 6 tygodni i 3 dni czyli ciąża młodsza o dwa dni w porównaniu z moimi wyliczeniami. W gabinecie moja cierpliwa ginekolog
przywołała mnie do pionu i kazała się cieszyć i już nic nie wymyślać a różnica dwa dni nic nie znaczy.
reklama
annemarie
To spokojnie nie ma szalu,normalnie rosnie...bedzie cacy prosto na transferOk 9mm. Cos chyba 8.7 jakos tak. Tak tak prg biore
Podziel się: