reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
No i już wiem. Mało, dużo, mało dużo, ale są
Także planowany transfer odbędzie się jutro o planowanej godzinie, czyli o 11:30
Także planowany transfer odbędzie się jutro o planowanej godzinie, czyli o 11:30
Lawendowy nie ważne ile ważne że jest co transferować. Z kapustą pomyślę. Wapno boję się sama. Dlatego walę jutro do gina i zobaczymy co on powie. Na razie leżenie z nogami troszkę wyżej pomaga. A teraz pralka robi pipi!! więc idę pranko powiesić.
lawendowy_sen
3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3,
3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3
Bez względu na to, czy weźmiemy pod uwagę geometryczny aspekt trójkąta, czy mistyczny i mityczny aspekt trójcy, liczba
3
jest łącznikiem i zasadą stworzenia.
retiolandia
lawendowy - to super wiadomość dobrze się składa będziesz mogła wypoczywać w weekend żeby robalki się przyjęły
Aduś16
Lawendowy - i jak twoje zarodeczki, dzielą się ile Ci dr powiedzial? pisz bo ja caly dzien podgladalam forum za informacjami od Ciebie...Jutro twój wielki dzień :-)doczekalas sie..
Yplocka - ja tez bede miec histero za 3 tygodnie a od poczatku grudnia wyciszanie do dlugiego protokolu... Powiedz czy ktoś zlecił wykonanie histero u Ciebie po ciązy szyjkowej? moja pierwsza próba zakonczyla sie pozamaciczna i ide sprawdzic co tam sie dzieje w moim przyszlym domku dla dzieciaków
A gdzie będziesz robić histero, w wojewódzkim w Gdańsku?
Yplocka - ja tez bede miec histero za 3 tygodnie a od poczatku grudnia wyciszanie do dlugiego protokolu... Powiedz czy ktoś zlecił wykonanie histero u Ciebie po ciązy szyjkowej? moja pierwsza próba zakonczyla sie pozamaciczna i ide sprawdzic co tam sie dzieje w moim przyszlym domku dla dzieciaków
A gdzie będziesz robić histero, w wojewódzkim w Gdańsku?
reklama
pełna_nadziei83
Lawendowy sen - super wieści, faktycznie 3 to szczęśliwa liczba :-)
Podziel się: