reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Caly czas byl pecherzyk, ale pusty. Przyrost byl do bety ok 200, pozniej zwolnil, znowu prawidlowy i wciaz za niski.. az do dnia zabiegu. Ale przyklad Pauliny pokazuje ze nawet slabiutko przyrastajaca beta moze dac zdrowa ciaze, nie musi sie konczyc tak jak u mnie.
@lafantynka przypomnij mi prosze jakie Ty masz przyrosty?
14dpt 157 17dpt 563 trzeciej nie robiłam bo mi nie kazali. Za to teraz mam dwie do zrobienia wtorek i czwartek

Kurcze jak Ci współczuję. Na prawdę trzymam kciuki żeby wszystko szybciutko się wyjaśniło. Przestałas już brać leki?
Tak,właśnie od wczoraj przestałam brać :(.
@Never give up czekam na okres,ale jak do środy nie dostanę,to mam się zgłosić po skierowanie do szpitala. W sumie zaczynam się czuć okresowo,więc mam nadzieję,że obędzie się bez.
Miłego dnia wszystkim!

Doktor podejrzewa ciążę pozamaciczną. Może chyba jeszcze przy pustym jaju wzrastać,no ale u mnie nic nie widać na usg,więc nie wiem czy to może być też to puste jajo czy nie. :/ Z tego co kojarze chyba @chlopkers tak rosła beta przy pustym jaju. Już sama nie wiem czy gorsza była beta 0 czy te przeprawy teraz. A Ty jak się czujesz?
Przykro mi. Trzymaj się i nie poddawaj.
A możesz napisać jakie wcześniej miałaś wyniki i kiedy zaczęła zwalniać. Ja jestem na samym początku a usg mam za tydzień w czwartek i strasznie się boję.

Kochana masz prawidlowa bete[emoji173] Skad te negatywne mysli o pustym jaju?
Niedlugo zapewne bedziesz miec usg i zobaczysz pecherzyk a pozniej serduszko [emoji173]
Pęcherzyk już widziałam. Lekarz mowil za wszystko ok. Myślałam ze przy pustym jaju tez prawidłowo przyrasta. Dzieki kochana!! Poprawiłas mi humor z rana❤️

reklama
Do góry