reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy- nie boj sie punkcji, u mnie to nawet pkazywali mi na ekranie, kiedy lekarz wbijal sie igla w pecherzyki i ja ladnie pobieral. Jedna pielegniarka siedziala i za lapke trzymala i wszystko tlumaczyla. Dalam rade nawet wszysko obejrzec i nie zemdlec :).Zycze duzo pecherzykow.

A przed transferem nie wiedzialam ze pelen pecherz az taki wazny, zreszta myslalam , ze bede dluzej czekac i skorzystalam z wc i szybko wypilam 2 szklanki wody. I oczywiscie zaraz mnie zawolali. Ale dali rade, ogolnie wtedy po prosty musza mocniej przycisnac glowice usg do brzucha.

Dawaj Trzcinka, Bygdoszcz piękne miasto podobno jest, nigdy nie byłam ale słyszałam:tak:

Stare Miasto nawet ladne, ja z malego miasteczka pod Bydgoszcza. Moj chlop z Bydzi, ale poznalismy sie w Anglii. Przynajmniej nie ma problemow jak do Polski latamy u kogo zostac, bo blisko do siebie mamy.

Mola - czekamy na profil na fb

hej dziewczynki ja tez niestety w UK mieszkam i choc bardzo chcialabym to nie dam rady tym razem sie zobaczyc. Moje miejsce rodzinne, ktore kilka razy w roku odwiedzam jest pod olsztynem i zawsze w Gdansku londujemy, wiec jest szansa ze kiedys w przyszlosci z wozeczkami mozemy sie spotkac:-)
Chetnie dolacze do waszych przyjaciol na FB:tak:

reklama
zawijam pod pierzynkę, jutro do roboty na 7:00. jutro łączymy się:-) Kolorowych snów przyjemności przed snem-jak da radę:confused2: i jutrzejszego dnia lepszego niż dziś, nie musi byc odrazu euforia byle byłby z uśmiechem i bez łez:happy: bez większych problemów niż dziś:rofl2:

Do góry