reklama
trzcinka79
Fanka BB :)
Lawendowy- nie boj sie punkcji, u mnie to nawet pkazywali mi na ekranie, kiedy lekarz wbijal sie igla w pecherzyki i ja ladnie pobieral. Jedna pielegniarka siedziala i za lapke trzymala i wszystko tlumaczyla. Dalam rade nawet wszysko obejrzec i nie zemdlec .Zycze duzo pecherzykow.
A przed transferem nie wiedzialam ze pelen pecherz az taki wazny, zreszta myslalam , ze bede dluzej czekac i skorzystalam z wc i szybko wypilam 2 szklanki wody. I oczywiscie zaraz mnie zawolali. Ale dali rade, ogolnie wtedy po prosty musza mocniej przycisnac glowice usg do brzucha.
A przed transferem nie wiedzialam ze pelen pecherz az taki wazny, zreszta myslalam , ze bede dluzej czekac i skorzystalam z wc i szybko wypilam 2 szklanki wody. I oczywiscie zaraz mnie zawolali. Ale dali rade, ogolnie wtedy po prosty musza mocniej przycisnac glowice usg do brzucha.
lawendowy_sen
Trzcinka, dzięki za dobre słowo. Wysłałam Ci mojego fb
trzcinka79
Dawaj Trzcinka, Bygdoszcz piękne miasto podobno jest, nigdy nie byłam ale słyszałam
Stare Miasto nawet ladne, ja z malego miasteczka pod Bydgoszcza. Moj chlop z Bydzi, ale poznalismy sie w Anglii. Przynajmniej nie ma problemow jak do Polski latamy u kogo zostac, bo blisko do siebie mamy.
Mola - czekamy na profil na fb
hej dziewczynki ja tez niestety w UK mieszkam i choc bardzo chcialabym to nie dam rady tym razem sie zobaczyc. Moje miejsce rodzinne, ktore kilka razy w roku odwiedzam jest pod olsztynem i zawsze w Gdansku londujemy, wiec jest szansa ze kiedys w przyszlosci z wozeczkami mozemy sie spotkac:-)
Chetnie dolacze do waszych przyjaciol na FB
Chetnie dolacze do waszych przyjaciol na FB
lawendowy_sen
Elala, wysłałam Ci mojego fb.
reklama
Molla
zawijam pod pierzynkę, jutro do roboty na 7:00. jutro łączymy się:-) Kolorowych snów przyjemności przed snem-jak da radę i jutrzejszego dnia lepszego niż dziś, nie musi byc odrazu euforia byle byłby z uśmiechem i bez łez bez większych problemów niż dziś
Podziel się: