reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana ciarki mi przeszły jak to przeczytałam. Ostatnio po punkcji leżała z dziewczyną policjantka sama do mnie zagadala i opowiadała o sobie bardzo podobna historia jest policjantka i mieszka w Toruniu specjalnie dojerzdrzala do Łodzi do gamety. Opowiadała że był projekt powstania kliniki u nich z novum ale ze tam są rządy Pana R... Ka to się społeczeństwo nie zgodziło...

No to prawda w Toruniu nie mamy zadnej kliniki :( Ja jestem z Torunia ale ze mieszkam w Zurychu to sie zdecydowalam na Wawe bo latwiej z dolatywaniem!

reklama
Moje Drogie, dawno mnie nie było (okres wakacyjny), mam nadzieje że u Was wszystko dobrze i nie którym już się udało doczekać pozytywnego wyniku :) Od razu chciałbym się Was poradzić, ile miałyście zarodków wprowadzonych podczas transferu? Będę wdzięczna za informację.
Ja miałam zawsze po jednym z wyjątkiem jednego podejścia w którym zdecydowalismy się na dwa ;)

masz rację. Myślałam już o tym postanawiam się poprawić. Tylko że nawet jak pisze i dopinguje to jestem nie zauważona. Ale tak:) potrafię się przyznać do błędy. To wynika z natłoku pytań. A wy naprawdę jesteście kompendium wiedzy. Nie wiem czy zdjęcie So ie spraw ale to forum jest chyba ogolnokrajowe i jest pewnie bardzo dużo kobiet które was tylko podczytuje a boi się odezwać. Ja np dużo się od was dowiedzielam. Nawet mój mąż się mną rano zapytał no i jak z Kurcia?
Bo kochana tu sa plany ze bedziemy swoja klinike otwierac:) co nie @dżoasia:) co do ilosci oocytow to zawsze jest wielka niewiadoma. Ja raz mialam pobranych 15 oocytow gdzie tych ktore mogli zaplodnic byly tylko 3

Kochana ja zanim się tu odezwałam pierwszy raz podczytywałam forum 3 miesiące. Tzn nie podczytywałam - czytałam wsio od dechy do dechy, w dzien i w nocy :p Więc dziewczynki które nas podczytujecie - zaraszam do czynnego udziału, bo ostatioi dużo tu ciężarnych się zrobiło i uciekną zaraz na ciężarówki, będzie tu pustkami wiało.
Dziunia zdjęcie nie jest wymagane :p
Ty tez zaraz tam ucuekniesz❤✊

Ja też sie nie zastanawiam już, teraz nawet zaczyna mi zwisać dyndac i powiewać czy wydepilowana ide na wizytę czy nie :p Jakoś nikomu to nie przeszkadza, nikt mnie z gabinetu nie wywalił :D A lekarzy zaliczyłam w życiu już 10, wliczając w to dzisiejsza nową anią dr, a nie wliczając tych wszystkich asystentek, pielęgniarek i innych ciulków na zabiegowkach.

Biedrona dawaj info o jajach
Teraz mi to juz tez zwisa bo gole sie z lusterkiem a po porodzie laser ale raz przed ostarnia stymulacja jak wrocilam z wizyty do domu to dziekowalam w duchu ze dr mnie nie badal bo by sie wstyd mu bylo pokazac nastepnym razen:laugh2::laugh2:

reklama
Ja juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem ;) dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał :angry:;-) ;) kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer :p:p ❤❤❤
Zapraszamy Kochana ❤❤❤
Najważniejsze że potwierdzili że z podwoziem wszystko OK :)

Do góry