reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Dziewczyny dostałam wiadomość od Pasnika żeby być w 100% pewna mojej decyzji z heparyna
Najpóźniej od dodatniego wyniku testu. Jeśli zaczne brać heparynę wcześniej - nic nie zaszkodzi.
Czyli co mogę brać nawet dwa dni przed transferem ??
Najpóźniej od dodatniego wyniku testu. Jeśli zaczne brać heparynę wcześniej - nic nie zaszkodzi.
dżoasia
lacibios jest doustnyAle czy dowcipne teraz mogę zastosować bez zgody lekarza?
dżoasia
Kochana, a nie masz czasem skłonności do siniaków? Bo jeśli tak, to ja bym brała od dnia transferu - od wieczora - macica jest dobrze ukrwiona i jak dodatkowo rozrzedzisz krew to będzie ryzyko, że jak cię delikatnie nawet gdzieś zadrapią przy transferze to zrobi się krwiak, a to już niebezpieczne.Dziewczyny dostałam wiadomość od Pasnika żeby być w 100% pewna mojej decyzji z heparyna
Szczescie1986
No chyba nie mam tego problemu z siniakami No fakt jak się gdzies pierdykne to mam siniola, ale tak to hmmm ... teraz to dałaś mi zagadkęKochana, a nie masz czasem skłonności do siniaków? Bo jeśli tak, to ja bym brała od dnia transferu - od wieczora - macica jest dobrze ukrwiona i jak dodatkowo rozrzedzisz krew to będzie ryzyko, że jak cię delikatnie nawet gdzieś zadrapią przy transferze to zrobi się krwiak, a to już niebezpieczne.
dżoasia
Dla przykladu moją bratową wystarczy mocniej chwycić np za rękę i juz sie jej robią siniaczki. No i bez zadnej heparyny a w 2 ciazach miala krwiaki i to spore. Jesli siniaki masz dopiero jak porzadnie sie pierdykniesz to nie powinno byc problemuNo chyba nie mam tego problemu z siniakami No fakt jak się gdzies pierdykne to mam siniola, ale tak to hmmm ... teraz to dałaś mi zagadkę
ilmenau
@Kurcia a nie masz jak sobie załatwić może? Nawet od zwykłego gina?
Ale jeśli już nie masz to wszystkiego zwiekszylabym po jednym. A jak będziesz na transferze to popros o dodatkowe leki...
Nie wiem czy to do Kurci czy do mnie... nie mam jak załatwić, moj lekarz z kliniki stwierdzil ze wynik jest ok. Ale zwiekszylam sobie dupka do 3x2 i w poniedzialek jeszcze raz sobie zbadam...
Ostatnia edycja:
Szczescie1986
No to biorę wcześniej ...ja to jak na początku mowilam mi nawet dawki leków jak dla konia nie zaszkodząDla przykladu moją bratową wystarczy mocniej chwycić np za rękę i juz sie jej robią siniaczki. No i bez zadnej heparyny a w 2 ciazach miala krwiaki i to spore. Jesli siniaki masz dopiero jak porzadnie sie pierdykniesz to nie powinno byc problemu
Asiu dziekuje ci za twoja wiedzę i ze można zawsze liczyć na twoja odpowiedz tak samo jsk większość tutaj dziewczyn
Jestescie kochana wszystkie
gosia321
Ewentualnie łopatkaNo jak go zobaczyłam to odrazu o przedramieniu pomyślałam
reklama
gosia321
Ja wlasnie chyba mam takiego krwiaka heparyna 4 dni przed transferem a wystarczy ze ktos mnie mocniej dotknie i mam siniakaKochana, a nie masz czasem skłonności do siniaków? Bo jeśli tak, to ja bym brała od dnia transferu - od wieczora - macica jest dobrze ukrwiona i jak dodatkowo rozrzedzisz krew to będzie ryzyko, że jak cię delikatnie nawet gdzieś zadrapią przy transferze to zrobi się krwiak, a to już niebezpieczne.
Podziel się: