reklama
Justin87
Fanka BB :)
Piękny. [emoji7]A propos tatuażu, ja w najbliższym czasie też się wybieram. Taki wzór wybrałam. Zamiar imienia będą dwa serduszkaZobacz załącznik 880160
adansonia
SlicznyA propos tatuażu, ja w najbliższym czasie też się wybieram. Taki wzór wybrałam. Zamiar imienia będą dwa serduszkaZobacz załącznik 880160
adunnnia90
Boski [emoji7] [emoji7] chyba też się zacznę zastanawiać na tatuazemA propos tatuażu, ja w najbliższym czasie też się wybieram. Taki wzór wybrałam. Zamiar imienia będą dwa serduszkaZobacz załącznik 880160
anetka303
Za mną chodził cyklicznie już od kilku lat ale albo ciąża albo in vitro i zawsze coś. Teraz znalazłam wzór idealny, na cześć moich dzieci, jako symbol mojej ciężkiej drogi i piękny finał starań. Dodatkowo niedawno skończyłam 30 lat i kiedy jak nie teraz?Boski [emoji7] [emoji7] chyba też się zacznę zastanawiać na tatuazem
gosia321
ZajebiaszczyA propos tatuażu, ja w najbliższym czasie też się wybieram. Taki wzór wybrałam. Zamiar imienia będą dwa serduszkaZobacz załącznik 880160
adunnnia90
Też myślałam kiedyś o tatuażu, moja siostra ma na 18 ur sobie zrobiła [emoji3] właśnie myślałam i czymś z imieniami dzieci ale ten to jest MEGA!!! [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173]Za mną chodził cyklicznie już od kilku lat ale albo ciąża albo in vitro i zawsze coś. Teraz znalazłam wzór idealny, na cześć moich dzieci, jako symbol mojej ciężkiej drogi i piękny finał starań. Dodatkowo niedawno skończyłam 30 lat i kiedy jak nie teraz?
anetka303
Mnie też zauroczyl. Chciałam zrobić na przedramieniu ale w zasadzie nie wiem czy nie zablokuje nie to w jakimś procesie rekrutacyjnym....niestety nasze społeczeństwo jest jeszcze zacofane. Zrobię na klatce piersiowej a dokładnie nad lewą piersią, on ma być dla mnie A nie dla ludzi i chce go oglądać czasami [emoji16]Też myślałam kiedyś o tatuażu, moja siostra ma na 18 ur sobie zrobiła [emoji3] właśnie myślałam i czymś z imieniami dzieci ale ten to jest MEGA!!! [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173]
JoannaRak
A zmieniajac temat kiedy dokladnie w sierpniu wyjezdzasz?
Ruszamy 7 sierpnia a wracamy 18! Tylko mnie teraz kolezanka nastraszyla ze jak wrocili ostatnio z plazowania to grzyba podlapala i zeby jeszcze sprawdzic przed immuno i sie upewnic ze wszystko wyleczone [emoji15]
reklama
Sol
Welcome backZa namowa przyjaznej mi duszyczce! Kasiu nie pamietam Twojego nicka @Chlopers ???? wracam do Was dziewczyny! nie bylo mnie tu juz chyba z pol roku ale wracam i licze na ogromne wsparciie! A wiem ze na Was mozna liczyc
Niedlugo zaczynam immunosupresje i miejmy nadzieje trafne podejscie!!
Sciskam mocno [emoji173]️
Podziel się: