reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja klucze w zamrażarce z mięsem wyjść do pracy niemoglam. W niedziele miałam opłacone szkolenie , bilet wstępu był przygotowany w widocznym miejscu. I co... zgubiłam go w trakcie pakowania torebki. Cały dom przeszukałam, ponad godzinę. Już byłam pewna ze przepadnie, przypadkiem znalazłam na szafce w ostatniej chwili i taksówka pojechałamŻartowałam Koniczynko Ja bym bardzo chciała być bardziej poukładana. Może jakbym nie miała tak fatalnej pamięci, to bym wszystko chowała. A tak to zostawiam na wierzchu żeby nie zapomnieć, że mam coś zrobić. Podobno jak pojawia się dziecko, to kobiety stają się bardziej zorganizowane...ciekawe czy na mnie choć ciut to podziała
A roztargnienie zdaża się każdemu...kiedyś pilota do tv znalazłam w lodówce
U mnie dzień bez takiej akcji w wersji mini to dzień stracony
chlopkers
Kak dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak mam [emoji4]Ja klucze w zamrażarce z mięsem wyjść do pracy niemoglam. W niedziele miałam opłacone szkolenie , bilet wstępu był przygotowany w widocznym miejscu. I co... zgubiłam go w trakcie pakowania torebki. Cały dom przeszukałam, ponad godzinę. Już byłam pewna ze przepadnie, przypadkiem znalazłam na szafce w ostatniej chwili i taksówka pojechałam
Koniczyna82
Słyszałam ze zamora i wojewódzki ale nie spotkałam ich. Mojej lekarki specjalnie nie polecam ale dr. Obuchowska bardzo mi się podobalaKochane powiedzcie kogo w Novum polecacie oprocz Lewandowskiego bo on jest raczej mocno przereklamowany. Chcialabym dobrze doradzic kolezance
Mieciu85
Kochana tu masz link Link do: Polskie laboratorium medyczne| zdrowie | testy diagnostyczne |medyczne testy |badania laboratoryjne | Londyn | London | medical-diagnosis.co.ukmieszkam nie daleko Londynu, bardzo chętnie się dowiem jak.masz namiarybto daj znać, dziękuję
Jest to niedaleko Wembley, spokojnie mozna zaparkowac. Wyniki po paru godzinach, progesteron tez robia I o nic sie nie trzeba prosic
myszkakiszka
Krew oddanna!teraz tylko czekać... wyniki ok.13 zeświruje do tego czasu.Weź tu teraz siedź w pracy jak takie myślenice
gosia321
beta bedzie wysokaKrew oddanna!teraz tylko czekać... wyniki ok.13 zeświruje do tego czasu.Weź tu teraz siedź w pracy jak takie myślenice
reklama
misis188
A w ciąży mózg gorzej trybi więc strach aż myślećJa klucze w zamrażarce z mięsem wyjść do pracy niemoglam. W niedziele miałam opłacone szkolenie , bilet wstępu był przygotowany w widocznym miejscu. I co... zgubiłam go w trakcie pakowania torebki. Cały dom przeszukałam, ponad godzinę. Już byłam pewna ze przepadnie, przypadkiem znalazłam na szafce w ostatniej chwili i taksówka pojechałam
Podziel się: