Aduś16
Fanka BB :)
Onlyone, madzielanek - nie odkrylam Ameryki ale w tej cholernej Invikcie nic nie spomnieli nawet na temat immunologii, nie dają encortonu ani aspiryny chociazby, a co dopiero o zleceniu badan na immunologie a jak widac tu tez moze tkwic problem i to konkretny a nie jest on trudny do wyeliminowania... dlatego zaczne dzialac, nawet na wlasną ręke. a w Invikcie to juz im powiem co o nich sadze! nacinanie otoczki, akupunktury i innne, na wszytsko potrafia naciągnać! o histeroskopii tez zero tematu. Narazie slupiam sie na immunologi to jest mój plan działania. Miałam teraz nie najgorsze zarodki, wszytkie pobrane komórki sie zaplodnily, trzy przetrawly do blastocysty i zaczely sie implantowac bo widac to po b. niskim ale przyroscie bety. Czytając o tej immunologii zaczyna składać mi się to w całość. Madzielanek czytalas? podobno te anyciala np. the NK pojawaija sie po stanach zapalnych, poronieniach, operacjach.. a obie to juz mialysmy.. Moja lekarz jak jej pytam co mozna jeszce zrobic to mi durnie odpowiada 'byc dobrej mysli'. Wydalismy u nich juz tyle kasy ze az nie chce mi sie myslec a oni kaza 'byc dobrej mysli' zamiast dzialac w kierunku przyczyn?? absurd. To ze zarodki nie sa takie złe swiadczy to ze poprzednim razem rozwijal sie i betka super rosla tylko ze w jajowodzie
Molla, moze ty tez o tym pomysl. Trzeba popytac i wybrac sie na te badania i jesli sie potwierdzi WYLECZYC.
Madzielanek czy w Invimedzie dają encorton?
Molla, moze ty tez o tym pomysl. Trzeba popytac i wybrac sie na te badania i jesli sie potwierdzi WYLECZYC.
Madzielanek czy w Invimedzie dają encorton?