reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana moje proszę Was o poradę, w którym tygodniu ciazy lekarz kazał Wam całkiem odstawić encorton???, byłam na dawce 15 i stopniowo zaszlam do 5 a jutro powinnam odstawić już całkiem ale się boję...jutro zaczynam 11 tydz ciąży.
Mozesz to juz odstawic, jesli nie masz wskazan tym bardziej ze nie masz wskazan i juz dawno bije serduszko.U mnie konczy sie odstawianie na 5 mg przez tydz i koniec.

reklama
@RedHotChiliPepper28 @Barburka @Iskra_82 kochane ✊✊✊✊✊✊ za badania! Niech maluchy dadzą się ładnie pomierzyc :) cudownych widoków ❤❤❤
@shaggy ✊✊ za malucha ! :) cudownych widoków ❤
@redferrari @anita9014 kochane ✊✊✊✊ za jajca ! Niech pięknie rosną! ❤❤
@Netiaskitchen kochana ✊✊ za Wasz cud ! Niech pokaże jak ładnie się zadomowil :) cudownych widoków ❤
@izabella87 @lama70 kochane ✊✊✊✊ za pozytywny przelot do bazy! Niech maluszki zadomowia się na najbliższe 9miesiecy! ❤❤
@gosia321 kochana ✊✊za przyrost! Czekamyyy ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤

Dziewczyny to ja mam dzisiaj zrobic bete? Bo mi pani Dr. powiedziala zebym zrobila w 11 dniu czyli w srode i na nastepny dzien mam przyjechac do kliniki, czekac do srody czy zrobic dzisiaj i znow w srode?

@RedHotChiliPepper28 @Barburka @Iskra_82 kochane ✊✊✊✊✊✊ za badania! Niech maluchy dadzą się ładnie pomierzyc :) cudownych widoków ❤❤❤
@Netiaskitchen kochana ✊✊ za Wasz cud ! Niech pokaże jak ładnie się zadomowil :) cudownych widoków ❤
@izabella87 @lama70 kochane ✊✊✊✊ za pozytywny przelot do bazy! Niech maluszki zadomowia się na najbliższe 9miesiecy! ❤❤

Dzięki! Ale się denerwuje! :-) a wizyta dopiero na 12 :p

Dla reszty dziewcząt także kciuki zaciśnięte!!!!! :-) :-*

Oj, ale się dzis dzieje. Powodzenia na każdej wizycie, niech przyniosą tylko pozytywne, budujące wiadomości a wyniki badań (beta) wywołaja uśmiech i radość.

Kochana moje proszę Was o poradę, w którym tygodniu ciazy lekarz kazał Wam całkiem odstawić encorton???, byłam na dawce 15 i stopniowo zaszlam do 5 a jutro powinnam odstawić już całkiem ale się boję...jutro zaczynam 11 tydz ciąży.
Mi Paśnik mówił ze do 12 max u mnie jak nie mam jakichś strasznych dziwów w badaniach immuno i 10 mi zapisał

reklama
Do góry