reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Hooope86 czyli startujeszj jutro z zastrzykami??? Super :D
Jeśli chodzi o znajomych to teraz co i raz to więcej par ma niestety problemy z płodnościa. Jest to straszne ale prawdziwe.
Wydaje mi się że jest dla nich szansa in vitrowa.
@@never Give up kiedy betujesz?

Ja zaczynam 4 maja z zastrzyki. 15.maj estradiol i LH i pewnie dalej gonapeptyl. Jadę długim protokołem. Krótki u mnie nie przyniósł owocnych jajozbiorow [emoji14] tzn jaja były, ale słabe... Bardzo

reklama
@@never Give up kiedy betujesz?

Ja zaczynam 4 maja z zastrzyki. 15.maj estradiol i LH i pewnie dalej gonapeptyl. Jadę długim protokołem. Krótki u mnie nie przyniósł owocnych jajozbiorow [emoji14] tzn jaja były, ale słabe... Bardzo
Ja na razie nie wiem kiedy beta. Ale pewnie w piątek lub sobotę.
Czyli teraz zaciskamy ✊✊✊ aby długi protokół przyniósł upragnione jajeczka.
A bierzesz "dodatki" które stosują nasze dziewczęta @dżoasia @Kurcia @Agniecha1508 na poprawę jajeczek???

Śluzy ze ślimaka... :p :D A dokładniej zestaw z Link do: Zestawy Ferinea dla kobiet - suplementy diety - Fertinea sklep internetowy - Ferti Pharm Sp. z o.o. oraz dodatki które ostatnio Asia wrzucala na forum ale one wspomagają piękne endometrium ;)
@Never give up - kochana zapomniałaś podpowiedzieć @Hooope86 - najważniejszego leku doktórki @dżoasia ... duże ilości czerwonego kwachu :p - ja tam się do zaleceń naszej doktórki stosuje codzienne wieczorkiem - bez tego leku ręce sie trzęsą :rofl: ihhaihahhaihah Miłej niedzieli dla Wszystkich :tak:

@Never give up - kochana zapomniałaś podpowiedzieć @Hooope86 - najważniejszego leku doktórki @dżoasia ... duże ilości czerwonego kwachu :p - ja tam się do zaleceń naszej doktórki stosuje codzienne wieczorkiem - bez tego leku ręce sie trzęsą :rofl: ihhaihahhaihah Miłej niedzieli dla Wszystkich :tak:
Hahahha faktycznie!!! Moja kulpa :o:p
Miłej i słonecznej niedzieli dziewczyny ... łapmy jak najwięcej naturalnej witaminy D :-) :):-) :)

reklama
Miłego dnia Dziewczyny.
Zaraz biorę mój "ulubiony" antybiotyk sumamed. Fujka.
Później zalegnę na balkonie. Właśnie przeglądałam moją teczkę z in vitro. Jak na razie jedna procedura a ona pęka w szwach. Pełno faktur. Może jak się uda, to na spokojnie wszystko podliczę. Na razie nie chcę się dołować. ;)

Do góry