O super a Tak się zastanawiam dziś miałaś usg 3 trym ja mam w piątek a jestem miesiąc przed Tobą z tego zo widzę po kalendarzu i terminie porodu.Moze być taka rozbieżność usg trymestalnego?Ja tez juz po wizycie. Sara ma sie dobrze, wazy juz 1250g Jest zdrowa, z serduszkiem ok. Wody, przeplywy, szyjka tez wszystko w normie. Pozycja narazie glowka w gorze, M sie smial, ze sobie usiadla
reklama
Podziwiam Cię w każdym tego słowa znaczeniu.Kochane musialam sily pozbierac i glowe ogarnac, w zeszly wtorek mialam zabieg na zadnym usg nie bylo bicia serduszka pomimo tego ze dzieciatko bylo widoczne.
Mowie wam ja wciaz za mloda jestemjeszcze nie moj czas. Czekam 3-4 cykle i jedziemy do Pragi z nowa dawczynia. Sledze was z ukrycia , ciesze i smuce.kibicuje tym betujacym i mysle o tych ktore musza dalej walczycbuziaki wielkie
KaIno
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro , następnym razem napewno się uda . Trzymam kciukiKochane musialam sily pozbierac i glowe ogarnac, w zeszly wtorek mialam zabieg na zadnym usg nie bylo bicia serduszka pomimo tego ze dzieciatko bylo widoczne.
Mowie wam ja wciaz za mloda jestemjeszcze nie moj czas. Czekam 3-4 cykle i jedziemy do Pragi z nowa dawczynia. Sledze was z ukrycia , ciesze i smuce.kibicuje tym betujacym i mysle o tych ktore musza dalej walczycbuziaki wielkie
Kochana beta z dziś 15dpt 620@NADZIEJA 76 za malucha ! Nirch zostanie z Tobą na najbliższe 9miesiecy! ❤zaciskaj nogi
@hope322 za Małą! niech dalej zdrowo rośnie ❤
@ona232 @Somatotropina88 dziewczyny kciuki za bety !! czekamy na wyniki ! ❤❤
@kikifish87 za wizyte! niech nic nie stanie na przeszkodzie żebyś juz mogla przytulić malucha ! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
Sol
Kurcze jak to? Bardzo mi przykro.Dziewczynki transfer odwołany.Komórki dawczyni nie nadawały się do zapłodnienia.Szukamy nowej dawczyni.Jestem załamana.
Koniczyna82
No to mozesz byc spokojna, nic nie przegapilas. Prg jeszcze nie ruszył. Wszystko idealnie, moj lekarz by kazal powtorzyc w badanie w 48h od wyniku. Pewnie kazal by sam prg juz zrobic. Tzn 48 od ostatniego pobrania nie od teraz. I tak zeby byl wynik na jutro, dopytala bym zeby sie nie spoznic. I pewnie by mnie chcial zobaczyc tego dnia. Mysle ze jutro bedziesz miec owulacjeWłaśnie przyszły wyniki z wczoraj, Estradiol 507,1 LH 12,11 progesteron 0,21.
izabella87
Mimo wszystkich przeciwności widać, że masz w sobie dużo siły. Wiele z nas mogłoby uczyć się od Ciebie wytrwałości. Mam jednak nadzieję, że kolejne podejście będzie tym szczesliwym i będziesz wracała tylko z dobrymi wiadomosciami. A dziś przesyłam Ci mnóstwo wirtualnych uścisków.
Dokładnie to samo chciałam napisac,
3mam kciuki za kolejny szczęśliwy zarodek [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
izabella87
No to mozesz byc spokojna, nic nie przegapilas. Prg jeszcze nie ruszył. Wszystko idealnie, moj lekarz by kazal powtorzyc w badanie w 48h od wyniku. Pewnie kazal by sam prg juz zrobic. Tzn 48 od ostatniego pobrania nie od teraz. I tak zeby byl wynik na jutro, dopytala bym zeby sie nie spoznic. I pewnie by mnie chcial zobaczyc tego dnia. Mysle ze jutro bedziesz miec owulacje
Na opolskiej w laboratorium wynik progesteronu na cito jest w ciągu 4h
reklama
Koniczyna82
Ech, kiedy to przeczytalam kwietniowe slońce zaczelo swiecic jakos smętniej. Bardzo mi przykroKochane musialam sily pozbierac i glowe ogarnac, w zeszly wtorek mialam zabieg na zadnym usg nie bylo bicia serduszka pomimo tego ze dzieciatko bylo widoczne.
Ładuj akumulatory trzymam kciuki
Podziel się: