reklama
tamiza
Fanka BB :)
To fakt jak jest ktoś w domu to zawsze milej.Remont... hahaha. Skonczony, ale jeszcze w domu nie bylam w czwartek maz ma po mnie przyjechac. Tak jak wczesniej chcialam szybko wracac, teraz sie boje, bo przyzwyczailam sie ze w ciagu dnia chociaz chwile ktos ze mna jest, a w dome bede sama... tylko dobra pogoda mnie uratuje
Co u ciebie? Jaki status?
To będziesz miała niezła niespodzianka po wejściu do domu
Sama nie będziesz już nigdy! Żywia zapewni Ci rozrywke.
Mój status... Ostatnia beta 3443 po transferze dwóch zarodków z 3 doby. W środę pierwsze USG
To fakt jak jest ktoś w domu to zawsze milej.
Mój status... Ostatnia beta 3443 po transferze dwóch zarodków z 3 doby. W środę pierwsze USG
Tamiza Ty w środę a ja w czwartek
tamiza
Zagrzeje Ci fotelTamiza Ty w środę a ja w czwartek
Zagrzeje Ci fotel
I u tego samego doktorka [emoji41]boje się a Ty?
Ja jeszcze się muszę dietować, żeby dupka zmalała bo Pan doktor twierdzi, że to może pomoc, więc teraz gotuję obiady oddzielnie dla siebie i węża-męża, a jeszcze mi wąż-mąż potrafi zjeść swój i mój, ręce odpadają ale go kocham cóż
No cioo Ty dajesz???!!!ja też na diecie by zupka zmalala
tamiza
U dr M.I u tego samego doktorka [emoji41]boje się a Ty?
Czuję jakiś wewnętrzny niepokój, ale wierzę że wszystko będzie dobrze.
reklama
M@gda
Moderatorka
Tamiza super!!! Kiedy mialas transfer?? Na szybko licze ze wielki dzien bylby w grudniu, jak u mnie (chociaz Żywia postanowila nas powitac pod koniec listopada). Łaaaaa, super!! Serio. [emoji7] [emoji76]To fakt jak jest ktoś w domu to zawsze milej.
Podziel się: