reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

IMG_0902.JPG

To jest moj test z 6 dpt

Załączniki

• IMG_0902.JPG
    IMG_0902.JPG
    265,9 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Remont... hahaha. Skonczony, ale jeszcze w domu nie bylam :) w czwartek maz ma po mnie przyjechac. Tak jak wczesniej chcialam szybko wracac, teraz sie boje, bo przyzwyczailam sie ze w ciagu dnia chociaz chwile ktos ze mna jest, a w dome bede sama... tylko dobra pogoda mnie uratuje ;)

Co u ciebie? Jaki status?
To fakt jak jest ktoś w domu to zawsze milej.
To będziesz miała niezła niespodzianka po wejściu do domu
Sama nie będziesz już nigdy! Żywia zapewni Ci rozrywke.

Mój status... Ostatnia beta 3443 po transferze dwóch zarodków z 3 doby. W środę pierwsze USG

Ja jeszcze się muszę dietować, żeby dupka zmalała bo Pan doktor twierdzi, że to może pomoc, więc teraz gotuję obiady oddzielnie dla siebie i węża-męża, a jeszcze mi wąż-mąż potrafi zjeść swój i mój, ręce odpadają :) ale go kocham cóż :)

No cioo Ty dajesz???!!!ja też na diecie by zupka zmalala

reklama
To fakt jak jest ktoś w domu to zawsze milej.
To będziesz miała niezła niespodzianka po wejściu do domu
Sama nie będziesz już nigdy! Żywia zapewni Ci rozrywke.

Mój status... Ostatnia beta 3443 po transferze dwóch zarodków z 3 doby. W środę pierwsze USG
Tamiza super!!! Kiedy mialas transfer?? Na szybko licze ze wielki dzien bylby w grudniu, jak u mnie (chociaz Żywia postanowila nas powitac pod koniec listopada). Łaaaaa, super!! Serio. [emoji7] [emoji76]

Do góry