reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Elala super pomysł z tymi studiami, znaczy w UK robisz, ja też podejmowałam próby ale staranie o dzidziusia przysłoniło mi oczy. Życzę Ci żeby udało ci się pogodzić studia z wychowywaniem maluszka, bo już niedługo będziesz mamusią. A mogę zapytać gdzie byliście, czyżby wyspy kanaryjskie? pozdrawiam

Niuśka - przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Ja biorę prawie cały zestaw , podzieliłam go na 3 porcje:
rano:wit.C, żelazo, kwas foliowy, omega 3, mleczko pszczele i castagnus.
Południe: L-arginina, propolis (ja mam z lnem)
wieczór; Selen, wit.E, B6, B12, B complex, cynk i magnez.
I przez pierwsze 14 dc brałam olej z wiesiołka (tylko do owulki), ale Tobie już to nie będzie potrzebne bo już wkrótce będziesz miała 3 słodkich bobasków za co bardzo mocno trzymam kciuki.
Eevlee - serdecznie gratuluję bliźniaków!!!
Lawendowy sen - jak brałam antyki (Yasminelle) to też plamiłam. Pierwszy raz w 7 d, drugi w 14 a 3 tydzień to już codziennie i byłam tym przerażona i właśnie wtedy szukając info trafiłam na to forum.

Zosia trafiony - Fuerteventura. A ze studiami tak sie jakos trafilo byla mozliwosc pracodawca zaplacil nawet dal mi platne wolne na nuke, zajecia i projekty. Jak dobrze pojdzie to juz nie dlugo (mysle ze w marcu) pozaliczam wszystko. Takze jak transfer sie uda to nie bedzie kolidowalo:-D

AISHA , JA CIĘ BARDZO DOBRZE ROZUMIEM , CHYBA AŻ ZA BARDZO , MOŻE DLATEGO , ŻE JESTEŚMY NA TYM SAMYM ETAPIE , ja mam usg 02.10 - też sobie tłumaczę , ze jak usłyszę serce to się uspokoje , ale zobaczymy jak będzie.

Lucy i Aisha, ja trzymam kciuki za Was obie. Mocno, najmocniej, jak się tylko da:-)

Matram, jak już pisałam wcześniej, po yasminelle nie plamiłam w ogóle. Natomiast teraz plamię cały czas, a momentami mam wrażenie, jakby była to normalna @. Wczoraj dzwoniłam do kliniki, bo chciałam się skonsultować z lekarzem, ale usłyszałam, że niektóre panie tak mają i nie ma powodów do obaw. Wstrzymałam się do wizyty, która już za tydzień.

czesc dziewczyny,

udzielam sie na watku IUI, ale was tez juz od dluzszego czasu podczytuje. Do IVF podchodze w pazdzierniku.
Matram ja obecnie biore Yasmine i dopiero dzisiaj przestałam plamic (12 dc) Czytalam, ze nawet do 2-3 opakowań moga takie plamienia wystepowac i to nic groznego

reklama
elala powodzenia życzę ze studiami. dasz radę ja też mam zamiar studiować i wychowywać małe więc spoko. Do odważnych świat należy

Widzę, że pozytywne nastawianie się wciaz dobrze na was działa:) i tak ma być musicie ieć wszystkie i kazda z osobna dużo siły i wiary ze sie uda!

Do góry