Kochana napij się melisy bo zwariujesz niedługo z tego oczekiwania i szukania objawów.... ja mam podobnie więc m się śmieje że zaparzy mi całe wiadro melisy i postawi koło łóżkaI dzisiaj z prawj strony w podbrzuszu czuję rozpieranie takie od wewnątrz
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Na 2 bedzie super[emoji16][emoji16]Anett96 - ja kurde jeszcze nie wiem, bo wyjeżdżamy i nie wiem jeszcze o której. Jeśli wpadnę to na 2 godziny. Sorki za brak konkretów ;((
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Agniecha1508
Fanka BB :)
@Malinka1989 - kochana ważne , że wszystko wszysko oki -Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Never give up
@M
Nie wskazane są Ci nerwy
@Malinka1989 ważne ze się pomylili tylko o takie wartości.... więc już się nie stresuj i zmień labo.Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Nie wskazane są Ci nerwy
Wynik masz piękny kochana bez względu na cyfry gratuluję :* spokojnej i nudnej ciąży życzę :*Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Labo do odstrzału, ale Ty i tak będziesz mieć bliźniaki
Tysiek777
A przyrost robisz?Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Doktorek stwierdził, że już nie trzeba, ale jutro zrobięA przyrost robisz?
reklama
Czekam na wynik kochana trzymam kciuki mocno bardzo mocnoJak miałam blastocyste a ostatnio w 7 dpt miałam 26 bete
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: