Sylvia00
Fanka BB :)
A w ktorym tc odstawilas?Ja odstawiłam i dzidziusiowi nic nie jest 23tc :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorym tc odstawilas?Ja odstawiłam i dzidziusiowi nic nie jest 23tc :-)
Juz nie pamietam dokladnie ale wydaje mi sie ze to było zaraz po pozytywnej becie w kliniceA w ktorym tc odstawilas?
I co? Może zadzwoń tam do nich. Dlugo to im schodzi.Nadal nie mam wyniku..sprawdzam co chwila i nic... :/
PrivDziewczyny mam do sprzedania Puregon 300. Jeżeli któraś jest chętna to zapraszam na priv.
Jestem po histeroskopii ale czekam jak moja grupa wiekowana tym forum ruszy bo pierwsza nie idę nie ma bola
Kochane jutro 6 dpt jak myślicie zrobić betę? Bo w sob i tak będę robić i tak ale przez ten mój brak objawów ciążowych takich jak miałam przy poprzednim crio zwariuje do soboty:/
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to ja juz nie wiem... Mam 7tc i nie chce dziecku zaszkodzic tak od razu schodzac do 0... Biore 3x1
O masakra :/ czegoś takiego to jeszcze nie widziałam no cóż , czekamy dalejDzwoniłam tam, może o 19 będzie wynik, no szczyt wszystkiego, ostatni raz robiłam tam badanie
A to ciule, trzebabylo powiedziec zeby od razu przyrost sprawdzili haha co to za labo? Moze recznie licza albo jak?Dzwoniłam tam, może o 19 będzie wynik, no szczyt wszystkiego, ostatni raz robiłam tam badanie