reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jesteś młodą kobietą a przez te stresy na porodówkę dojdziesz siwa
Pamiętaj zrobiłaś wszystko co było w Twojej mocy żeby kropek miał wygodnie w brzuszku... Reszta w rękach natury!
Wierzę że wszystko będzie dobrze ✊
Oczywiście bez łez się nie odbyło tak pragnę aby ten kropek tam został i nie wyemigrowal gdzie tam czwartek do tego czwartku to ja juz będę siwa hehe co ma byc to będzie ale jest taki moment ze czujesz ten strach ze co jak się znowu nie uda

reklama
Sikaniec dzisiaj wyszedł negatywny (rowny tydzien od transferu blastocysty) ale nie wytrzymalam i poszlam rano na bete;) kolo 17 bede miec wynik.
Co smieszniejsze zrobila mi sie kurzajka na palcu w ręce..a nigdy nie mialam z tym problemu czy jak sie okaze ze beta rosnie (na co pocichutku licze) to mozna to jakos bezpiecznie usunac?

Hej mi skakaniem wyszedł negatywny a beta tego samego dnia ponad stówkę.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Porada dla tych Pań , które jeszcze z porzadkami przedświatecznymi w lesie ... No to do dzieła
Screenshot_2018-03-30-10-28-57-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-30-10-28-57-1.png
    Screenshot_2018-03-30-10-28-57-1.png
    81,7 KB · Wyświetleń: 426
reklama
Do góry