reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No bralam syntetyczna bo o innych noe mialam pojęcia poki tu nie trafilam...a wit d suplementuje od 3mcy...podejrzewam.ze byla na duzo nizszym poziomie bo ciagle mnie cos lapalo...zopatrzylam sie w kolejne tak wiec mysle ze jestem na dobrej drodze przynajmniej jesli chodzi o wit d
A wit D tez jest metylowana czy tylko wit z grupy B ? :sorry:

Wit d3 jest tylko normalna. Dobrze się wchłania w kroplach. I min 4000 jm jak chcesz sobie podniesc

Dziękuję już znalazlam ;)
Jak.dobrze ze ja tu jestem z Wami...moj gin mi proponowal badania na trombofilie za 1000zl
Tylko jeszcze jedno mam pytanie...bo przy tym tescie jest napisanne na trombofilie wrodzona...a czy jest tez nabyta :-( :(.
I czy takie testy biora pod uwage lekarze czy czasem nie sa dla.nich malo wiarygodne..
:errr:
Wrodzona tzn ze przekazana w genach przez rodzicow.
Hmm jesli chodzi o lekarzy to niektorzy nawet tych z poradni genetycznej nie biora pod uwage bo twierdza ze to nie ma wplywu na zajscie w ciaze i jej przebieg co oznacza ze sie nie znaja ;)

reklama
Do góry