Jodzia
Fanka BB :)
Kochana ale TSH też masz za wysokie... powinno być ok 1-1,5. Koniecznie poszukaj dobrego endokrynologa, a najlepiej gin-endo.
To ja chyba kostką cukru
Ja też :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ale TSH też masz za wysokie... powinno być ok 1-1,5. Koniecznie poszukaj dobrego endokrynologa, a najlepiej gin-endo.
To ja chyba kostką cukru
Dołączam się Moja dupa chyba mieszka w brzuchuNo to u mnie na odwrot idzie w cycki i w brzuch a wolalabym zeby szlo w dupe a tym sposobem mam plaskodupie wsteczne
No bralam syntetyczna bo o innych noe mialam pojęcia poki tu nie trafilam...a wit d suplementuje od 3mcy...podejrzewam.ze byla na duzo nizszym poziomie bo ciagle mnie cos lapalo...zopatrzylam sie w kolejne tak wiec mysle ze jestem na dobrej drodze przynajmniej jesli chodzi o wit d
A wit D tez jest metylowana czy tylko wit z grupy B ?
Dziękuję. Mam dawke 2000 i bede brac po dwie...Wit d3 jest tylko normalna. Dobrze się wchłania w kroplach. I min 4000 jm jak chcesz sobie podniesc
Ja mam i tak najgorzej bo mi idzie w brode!!! Mam juz nie podwojny a poczworny podbrod! Moze go odbijac kolanami jak biegnę. O!Dołączam się [emoji14] Moja dupa chyba mieszka w brzuchu
Wrodzona tzn ze przekazana w genach przez rodzicow.Dziękuję już znalazlam
Jak.dobrze ze ja tu jestem z Wami...moj gin mi proponowal badania na trombofilie za 1000zl
Tylko jeszcze jedno mam pytanie...bo przy tym tescie jest napisanne na trombofilie wrodzona...a czy jest tez nabyta .
I czy takie testy biora pod uwage lekarze czy czasem nie sa dla.nich malo wiarygodne..
wolałabym sobie kolanami obijac podbróbek nić cyckiJa mam i tak najgorzej bo mi idzie w brode!!! Mam juz nie podwojny a poczworny podbrod! Moze go odbijac kolanami jak biegnę. O!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Asia choline sobie kup ona tez wplywa na redukcje homocysteinyKuźwa, ja od jakiegoś czasu ino te buraki i buraki, bo homocysteina...
Kochana witamy na wątku Huehue, im więcej takich pofisiowanych wariatów tutaj, tym lepiej
Ooo prawdawolałabym sobie kolanami obijac podbróbek nić cycki
Moje cycki to istne cytrynki. Albo nawet mandarynki. W sumie lepiej bo slodszewolałabym sobie kolanami obijac podbróbek nić cycki