gratuluję zatem patentu spryciulkato racja, ale jednak da się to przeskoczyć albo obejść... trzeba mieć szczęście a ja chyba je mam więc mam patent i mam wizytę u niego kiedy chcę, oczywiście jeśli w tym dniu jest w pracy bardziej mi zależy na jego osobie (kompetencjach i podejściu) niż klinice więc zrobię wiele, żeby mnie leczył
reklama
redferrari
Fanka BB :)
albo wstręciucha - jestem psychologiem z wykształcenia więc manipulacje przychodzą mi z grzeszną łatwościągratuluję zatem patentu spryciulka
redferrari
hormony czy stres? gdzie widzisz przyczynę?Powiedzcie mi , czy to tylko mnie tak nerwy noszą czy Was tez ?? Sama ze sobą chwilami nie mogę wytrzymać ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
owszem każda czasami z sobą nie może wytrzymać ja też
hahaha Panienka niech sie zastanawia nad dołączeniem do spotkania z nami. Termin 7 go kwietnia.albo wstręciucha - jestem psychologiem z wykształcenia więc manipulacje przychodzą mi z grzeszną łatwością
I jeszcze jedna z Warszawy wyczaiłam tylko zapomniałam nick spisac.Serdecznie zapraszamy.Jest już 9 chetnych na spotkanko! Dołączać Dziołchy
redferrari
panienka? zabrzmiało dwuznaczniehahaha Panienka niech sie zastanawia nad dołączeniem do spotkania z nami. Termin 7 go kwietnia.
I jeszcze jedna z Warszawy wyczaiłam tylko zapomniałam nick spisac.Serdecznie zapraszamy.Jest już 9 chetnych na spotkanko! Dołączać Dziołchy
jak trochę okrzepnę to może i dołączę, najpierw aklimatyzacja w nowym wyborowym towarzystwie
Biedroneczka83
o super on jest jako facet i jako lekarza. byłam u niego ze 3lata temu raz,ale przeraziły mnie wówczas terminy do niego
Hahahha - „super jako facet”
Ale my baby jesteśmy )))
KaIno
hormony czy stres? gdzie widzisz przyczynę?
owszem każda czasami z sobą nie może wytrzymać ja też
Chyba wszystko razem ... mieszanka wybuchowa [emoji23].
reklama
KaIno
hahaha Panienka niech sie zastanawia nad dołączeniem do spotkania z nami. Termin 7 go kwietnia.
Gdybym miała trochę bliżej to napewno bym do Was dołączyła
Podziel się: