reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej:) W poniedziałek mam punkcję. Trochę się boję jak to będzie, ale z tego co pisałyście nie jest tak źle. Czy we wtorek mogę iść do pracy? Pracuję w przedszkolu. I jeszcze jedno pytanie, może niezbyt mądre, ale powiedzcie mi, czy do tego znieczulenia na punkcję muszę mieć usunięte hybrydy?

Hej,
Mi dwa razy przypominali, że trzeba zdjąć, więc trzeba. Oni takiego wyczuwacza pulsu zapinają Na palec. Do tego jak się coś dzieje to pod paznokciami sinieje i anestezjolog musi widzieć. Ja akurat miałam w piątek, więc urlop tylko wzięłam w piątek, ale słabo się czułam w sobotę - przespałam. Może lepiej sobie wsiąść wolne na wtorek. ;)
Trzymam kciuki. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ze zdjecia ze spotkania nie ma? To musicie sie spotkać jeszcze raz [emoji16] Ja to mam taki plan, ze jak bede na zdjęciach gdzies tam gdzie akurat Wy mieszkacie to sie bede spotykać z Wami [emoji6] Juz sie czaje od pewnego czasu na Kraków wlasnie i @dżoasia [emoji16]

@labelladurmiente zapraszam do Polic :D
Bardzo chciałabym Cię przytulić :D

Suuuperrrr ♡♡♡

Zapraszam na kawkę ♡
Byłam tam kilka lat temu [emoji4] Hotel Dobosz tam macie, dobrze pamietam? Kochana! Jak tylko gdzies tam bede to widzimy sie na bank! [emoji173]️

No mamy ,mamy - a tu od niedawna - rok w maju będzie jak się że Szczecina przeprowadzilismy-to rzut beretem :D

Nooo -trzymam za słowo!!!!♡♡♡

reklama
Do góry