reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to ja podobnie, pierwszy raz to ruszyłam, jestem po pierwszej wizycie. Czekam na resztę wynikow i jadę na druga wizyte. Tylko wyprzedzam cię o jakieś 2 tygodnie wiec mam większość wynikow i zdazylam trochę poszperać. :)
Zobaczymy co powie mi na wizycie 2, dam ci znać

reklama
wstepnie myslalysmy o 17 marca czyli po moim obozie zanim pojade do Torunia ale tutaj sie obawiam ze @dzoasia biedna sie przepracowuje i nie zdazy dojechac [emoji44]

a Tobie by pasowalo??? Ktos jeszcze chetny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki 17 marca to sobota, więc ja mam wolne, ale jeszcze na 100% nie wiem czy będę na miejscu czy nie pojadę do mamy, ale jak będę wytyrana po pracy, to pewnie nie będzie mi się chciało (bo do mamy też nie jeżdżę odpoczywać :p) - więc wstępnie jesteśmy umówione :)

buuuu!!! nawet na godzinkę popołudniem się nie wyrwiesz?

ja stad bede wyjezdzac zaraz po sniadaniu i chyba jednak do Torunia dopiero rusze w niedziele bo cholerka sobie wyobrazcie ze wzielam ladowarke do laptopa ale dzisiaj sie zorientowalam ze do szwajcarskiej wtyczki i cholerka nie bedzie mi dzialac. A wiec musze kolezanki z pracy wyprosic aby ktos sie ze mna spotkal i pozyczyl mi na kilka dni ladowarke do Torunia bo nie bede mogla pracowac [emoji21]

A wiec @dzoasia nie kombinuj, spotkajmy sie na kawke chociaz, @Kurcia, kombinuj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwon sobie tam na pewno ale ja pierwsze szczepienia mialam w Krakowie. Wlasnie pytalam meza o to i sobie przypomniałam ze babka w rejestracji tam mowila ze nawet lepiej jak facet jest przeziebiony bo w tedy jest więcej limfocytow i maz mi przyznał racje ze faktycznie cos takiego bylo mowione.
Mi Paśnik mówił, że mąż koniecznie musi być zdrowy

Mi Paśnik mówił, że mąż koniecznie musi być zdrowy
To widzisz. Jak my martwilismy sie przy pierwszym.doszczepieniu w Lodzi bo nam.wzieli malo krwi-bodajze tylko 100ml i maz mowil ze w Krakowie 3 razy tyle oddawal przy 2 i 3 szczepieniu bo przy pierwszym z badania wyszlo mało limfocytow to babki w Lodzi byly w szoku ze nie wiedza jaks metoda oni w Krakowie robią te szczepionki bo u nich 100ml wystarczy i zadnych badan krwi dodatkowo nie robia. Tam w Krakowie na pewno byla mowa o przeziebieniu ale nie wiem jak z gorączka

To widzisz. Jak my martwilismy sie przy pierwszym.doszczepieniu w Lodzi bo nam.wzieli malo krwi-bodajze tylko 100ml i maz mowil ze w Krakowie 3 razy tyle oddawal przy 2 i 3 szczepieniu bo przy pierwszym z badania wyszlo mało limfocytow to babki w Lodzi byly w szoku ze nie wiedza jaks metoda oni w Krakowie robią te szczepionki bo u nich 100ml wystarczy i zadnych badan krwi dodatkowo nie robia. Tam w Krakowie na pewno byla mowa o przeziebieniu ale nie wiem jak z gorączka
Może nie bez powodu pani Cz z waszej kliniki stwierdziła, że nie wie co Paśnik dodaje do szczepionek, bo w Łodzi są dużo skuteczniejsze ;) a i może w Twoim przypadku to było "cudowne" doszczepienie ;)

reklama
Do góry