gooossia17
Fanka BB :)
Jeżeli jest z mleka pasteryzowanego to możnaMozzarelli nie można ??????!!!! A ja się ostatnio objadlam......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli jest z mleka pasteryzowanego to możnaMozzarelli nie można ??????!!!! A ja się ostatnio objadlam......
Hmm spróbuj posmarować skronie i czoło Amolem i się połóż. Z paracetamolem w 1 trymestrze trzeba uważać.Kochane tak mi pęka głowa ,że zaraz zejdę mogę coś na ból głowy ? Paracetamol?
zaraz mi wybuchnie
Pleśniowe też można, tylko że właśnie z mleka pasteryzowanego. Pasteryzacja zabija bakterie listerii a właśnie o nie tutaj chodzi. Sery typu, brie, camembert, feta czy nawet te z niebieską pleśnią można jeżeli mleko poddane było pasteryzacji.Pleśniowego w ogóle, możesz jeść ser żółty z mleka pasteryzowanego co do męża to nie wiem.
Nawet w 1 trymestrze można. Oczywiście w rozsądnych dawkach.Hmm spróbuj posmarować skronie i czoło Amolem i się połóż. Z paracetamolem w 1 trymestrze trzeba uważać.
Musisz dbać o siebie, zwolnić tempo życia, duuuuzo odpoczywać , być pod stałą opieką lekarza i cieszyć się na całego. Gratuluję! Za 8 mcy będziesz tulic 2 najcenniejsze skarby.Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.
Super to tez jest piekne maciezynstwo co prawda okupione rownie ciezka walka z osrodkiem adopcyjnym. Trzymam kciuki zeby wszystko potoczylo sie szybko i bez przykrosci ze strony osrodka@walczaca o szczescie super widok , aż się serce raduje.
Ja biologiczna matka nie będę, ale dziś zapisaliśmy się na pierwsza rozmowę adopcyjna
Wow! Gratuluję! Bądź dobrej myśli i dbaj o siebie [emoji5]️Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.
Tak u G. Jest bardzo specyficzny, ale ufam mu jak żadnemu innemu, czasem tak mam z ludźmi i jakoś tak zostaliśmy przy nim. 1.02 miałam transfer dziś robiłam progesteron a 13 mam zrobić betę, chociaż dziś już mnie kusiło. A nie myślałaś żeby iść do niego na wizytę?z tego co pamiętam to jesteś u dr G. Jak go oceniasz? Jesteś zadowolona? Na jakim jesteś teraz etapie?
Ale niespodzianka tak to fakt to ciaza wyzszego ryzyka powinnas byc pod opieka lekarza ktory specjalizuje sie w ciazach blizniaczych. Tu na forum rybka miala taka ciaze chlopaki koncza rok i maja sie swietnie.Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.