u dr C.U jakiego dr się leczysz?
reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dziękuję. Niestety nie jest łatwo zapomnieć przestać myśleć...Ale spróbuję wyłączyć się na chwilę. Może mężczyźni są "mniej myślący i potrzebują więcej czasu"...
a z ta moja owulacja to ja bym w cuda nie wierzyła, bo mi nawet po zastrzyku pęcherzyki nie pekały, wiec pewnie sobie rosną i bolą abym pamiętała ze jeszcze macice mam a sexi bielizna to może być problem....rozmiarów brak
To w stroju Ewy-na pewno M nie pogardzi [emoji4] A owulacja jest kobieta-zmienia zdanie [emoji12] Miłego wieczorku i odpręż się dzisiaj (i Męża tez) [emoji11][emoji11]
Margit2018
Dziewczynki mam już tak spaczoną psychikę tym in vitro że ostatnio jak zaczynałam stymulację w warszawie a jestem z krakowa, to mąż mnie pyta kiedy będzie musiał tam jechać- bez zastanowienia odpowiefziałam że nie musi bo po co? dopiero po chwili do mnie dotarło że co jak co ale jego obecność za którymś razem będzie niezbędnaDziękuję. Niestety nie jest łatwo zapomnieć przestać myśleć...Ale spróbuję wyłączyć się na chwilę. Może mężczyźni są "mniej myślący i potrzebują więcej czasu"...
a z ta moja owulacja to ja bym w cuda nie wierzyła, bo mi nawet po zastrzyku pęcherzyki nie pekały, wiec pewnie sobie rosną i bolą abym pamiętała ze jeszcze macice mam a sexi bielizna to może być problem....rozmiarów brak
hehe jeszcze nie raz Cię ciało w ciąży zaskoczyNo dziś mocno to poczułam aż się przestraszyłam aby poczułam opadniecie....
dżoasia
Cudnie! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządeczku Na fotkę tak czy siak będę czekaćDziś 21t6d. Połówkowe miałam 28.12 i Matcelina ważyła 333g wszystko u niej dobrze zdrowa jak ryba ja mam nisko łożysko i mam na siebie uważać i się oszczędzać i za 3tyg do kontroli czy rosnąca macica podciągnęła łożysko. No czas zapierdziela... A masz jakieś przeczucia? Pracujesz czy w domku jesteś?
Ja nie mam kompletnie żadnych przeczuć, tylko jeden wielki strach, ale co zrobie jak nic nie zrobie :/
Jeszczeniematka
Dziękuję. Niestety nie jest łatwo zapomnieć przestać myśleć...Ale spróbuję wyłączyć się na chwilę. Może mężczyźni są "mniej myślący i potrzebują więcej czasu"...
Wiem ze trudno się wyłączyć,mi było bardzo trudno,ale wino pomagało [emoji12]
walczaca o szczescie
O nie, wiem jak trudno uzbroić się w cierpliwość i czekać w naszej sytuacji ale niestety nasza droga po dziecko jest bardzo długa i niejednokrotnie uczy nas pokory i cierpliwości...Ja narazie mogę zapomnieć o kolejnym transferze...
Pani Doktor znalazła u mnie coś...
Nie wiadomo co mam czekać 2 tyg na wyniki histopatologiczne, potem najprawdopodobniej operacja na pozbycie się tego...
I może dopiero transfer...
Mam dość złych wieści na mój temat...
Zastanawiam się co muszę jeszcze przejść żeby pokazać jak jestem silna żeby w końcu móc być szczęśliwą...
dżoasia
@marg88 , popieram to co pisze @Jeszczeniematka (już matka ) Kupuj wino, młodego odeślij może do babki, zapuśc jakąś romantyczną komedię albo jakiegoś perwersika i ochota sama przyjdzie, jak nie zdarzy sie cud to przynajmniej przyjemnie będzie, a po ciąży ciało jednak lubi zaskakiwać :*Wiem ze trudno się wyłączyć,mi było bardzo trudno,ale wino pomagało [emoji12]
Jeszczeniematka
@marg88 , popieram to co pisze @Jeszczeniematka (już matka ) Kupuj wino, młodego odeślij może do babki, zapuśc jakąś romantyczną komedię albo jakiegoś perwersika i ochota sama przyjdzie, jak nie zdarzy sie cud to przynajmniej przyjemnie będzie, a po ciąży ciało jednak lubi zaskakiwać :*
O tym perwersiku tez pomyslałam,ale napisałam "czy co tam lubicie"[emoji12]No! Bawcie się wyśmienicie [emoji1] Duzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
Myślę cały czas i swoich bobaskach kochanychNo napewno jest ciężko iść do pracy z takim bólem...a wróciłaś ze zwolnienia więc o wolnym możesz zapomnieć...pomysł na pocieszenie o swoich kruszynkach one dodadzą Ci siły. Będziesz już całkiem zdrowa i wracasz po okruszki
Podziel się: