u dr C.U jakiego dr się leczysz?
reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dziękuję. Niestety nie jest łatwo zapomnieć przestać myśleć...Ale spróbuję wyłączyć się na chwilę. Może mężczyźni są "mniej myślący i potrzebują więcej czasu"...
a z ta moja owulacja to ja bym w cuda nie wierzyła, bo mi nawet po zastrzyku pęcherzyki nie pekały, wiec pewnie sobie rosną i bolą abym pamiętała ze jeszcze macice mama sexi bielizna to może być problem....rozmiarów brak
![]()
To w stroju Ewy-na pewno M nie pogardzi [emoji4] A owulacja jest kobieta-zmienia zdanie [emoji12] Miłego wieczorku i odpręż się dzisiaj (i Męża tez) [emoji11][emoji11]
Margit2018
Dziewczynki mam już tak spaczoną psychikę tym in vitro że ostatnio jak zaczynałam stymulację w warszawie a jestem z krakowa, to mąż mnie pyta kiedy będzie musiał tam jechać- bez zastanowienia odpowiefziałam że nie musi bo po co?Dziękuję. Niestety nie jest łatwo zapomnieć przestać myśleć...Ale spróbuję wyłączyć się na chwilę. Może mężczyźni są "mniej myślący i potrzebują więcej czasu"...
a z ta moja owulacja to ja bym w cuda nie wierzyła, bo mi nawet po zastrzyku pęcherzyki nie pekały, wiec pewnie sobie rosną i bolą abym pamiętała ze jeszcze macice mama sexi bielizna to może być problem....rozmiarów brak
![]()
![Rolleyes :rolleyes: :rolleyes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes.gif)
hehe jeszcze nie raz Cię ciało w ciąży zaskoczyNo dziś mocno to poczułam aż się przestraszyłamaby poczułam opadniecie....
![]()
dżoasia
Cudnie! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządeczkuDziś 21t6d. Połówkowe miałam 28.12 i Matcelina ważyła 333g wszystko u niej dobrzezdrowa jak ryba
ja mam nisko łożysko i mam na siebie uważać i się oszczędzać i za 3tyg do kontroli czy rosnąca macica podciągnęła łożysko. No czas zapierdziela... A masz jakieś przeczucia? Pracujesz czy w domku jesteś?
Ja nie mam kompletnie żadnych przeczuć, tylko jeden wielki strach, ale co zrobie jak nic nie zrobie :/
Jeszczeniematka
Dziękuję. Niestety nie jest łatwo zapomnieć przestać myśleć...Ale spróbuję wyłączyć się na chwilę. Może mężczyźni są "mniej myślący i potrzebują więcej czasu"...
![]()
Wiem ze trudno się wyłączyć,mi było bardzo trudno,ale wino pomagało [emoji12]
walczaca o szczescie
O nie, wiem jak trudno uzbroić się w cierpliwość i czekać w naszej sytuacji ale niestety nasza droga po dziecko jest bardzo długa i niejednokrotnie uczy nas pokory i cierpliwości...Ja narazie mogę zapomnieć o kolejnym transferze...
Pani Doktor znalazła u mnie coś...
Nie wiadomo co mam czekać 2 tyg na wyniki histopatologiczne, potem najprawdopodobniej operacja na pozbycie się tego...
I może dopiero transfer...
Mam dość złych wieści na mój temat...
Zastanawiam się co muszę jeszcze przejść żeby pokazać jak jestem silna żeby w końcu móc być szczęśliwą...
dżoasia
@marg88 , popieram to co pisze @Jeszczeniematka (już matkaWiem ze trudno się wyłączyć,mi było bardzo trudno,ale wino pomagało [emoji12]
Jeszczeniematka
@marg88 , popieram to co pisze @Jeszczeniematka (już matka) Kupuj wino, młodego odeślij może do babki, zapuśc jakąś romantyczną komedię albo jakiegoś perwersika i ochota sama przyjdzie, jak nie zdarzy sie cud to przynajmniej przyjemnie będzie, a po ciąży ciało jednak lubi zaskakiwać
:*
O tym perwersiku tez pomyslałam,ale napisałam "czy co tam lubicie"[emoji12]No! Bawcie się wyśmienicie [emoji1] Duzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
Myślę cały czas i swoich bobaskach kochanychNo napewno jest ciężko iść do pracy z takim bólem...a wróciłaś ze zwolnienia więc o wolnym możesz zapomnieć...pomysł na pocieszenie o swoich kruszynkach one dodadzą Ci siły. Będziesz już całkiem zdrowa i wracasz po okruszki![]()
Podziel się: