reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja narazie mogę zapomnieć o kolejnym transferze...
Pani Doktor znalazła u mnie coś...
Nie wiadomo co mam czekać 2 tyg na wyniki histopatologiczne, potem najprawdopodobniej operacja na pozbycie się tego...
I może dopiero transfer...
Mam dość złych wieści na mój temat...
Zastanawiam się co muszę jeszcze przejść żeby pokazać jak jestem silna żeby w końcu móc być szczęśliwą...

Wiesz, lepiej pozbyć się czegoś co mogłoby spowodować, że Maluszkowi się nie spodoba i nie zostanie z Wami. Przez takie przerwy niestety wiele z nas musiało z różnych powodów przechodzić, ale najważniejsze żeby finał był szczęśliwy

reklama
Do mnie do pracy tez przyjeżdżała firma z jedzeniem dietetycznym,może to dan Twojej szefowej próbowałam [emoji4]
Szefowa=ja ;) w sensie na kuchni, bo jest jeszcze wlascicielka. Ale my robimy tylko dla klientow indywidualnych, zestawy 3 lub 5 posilkow, nie, ze np same obiady, wiec jesli z takich korzystalas to kto wie;)

Szefowa=ja ;) w sensie na kuchni, bo jest jeszcze wlascicielka. Ale my robimy tylko dla klientow indywidualnych, zestawy 3 lub 5 posilkow, nie, ze np same obiady, wiec jesli z takich korzystalas to kto wie;)

To taka masz prace,niczego sobie [emoji4] A w domu tez gotujesz czy masz już dość? [emoji4]
Jednak nie Twoich smakołyków próbowałam,bo to była normalnie firma cateringowa tyle,ze z dietetycznymi posiłkami.

Boże jak dobrze że was mam :D no mi przy moim dzisiejszym wysiłku kurczę nie wyrzucilo do końca tylko zwisa tam i idę się doprowadzić do porządku :laugh2: jak się czujesz ? :*

Czuję się ok, mdłości są, wymioty rzadko ale też więc jest dobrze. Badania krwi, moczu, itp.wyszły dobrze (tsh niskie, ale wczoraj dziewczyny o tym pisały, że w ciąży może się tak zdarzyć). Tylko apetytu w ogóle nie mam , ale może nadrobie później. Teraz czekam na kolejną wizytę 16 stycznia (dopisze się w kalendarzu :) , odliczam już dni :)

Dziewczyny pomocy ! Nie wiem czy wy tak robilyście ale ja musiałam! Byłam w kuchi i zrobiło mi się strasznie niedobrze więc szybko do lazienki (nic nie wylecialo) Ale za to poczułam tak jakby mi coś w psitce opadlo po tym jak próbowałam się wygadać do kibla i dziwnie tak czuje tam więc wzięłam lusterko patrzę a tam biała kula ! No ewidentnie skumulowana duża grudka crinone że nic poza nią nie widać ! Mam to wyciągnąć? Mialyscie tak ? Ja to mam chyba chory lep albo nie wiem

Ze mnie taka ilość wylatuje najczęściej prosto do kibelka jak robię "2" [emoji6]

No i dlaczego piersi powinny mnie boleć mniej zaczynają coraz bardziej?

Limoncia Kochana piersi mogą bolec od progesteronu. Mnie tez bolą, ze w nocy jak się przekręcałam z boku na bok to jakbym ceglowki przenosiła a ból nie daje mi spać. Wszystko przejdzie jak beta spadnie do 0. A ze jest dość niska wiec szybko spadnie zobaczysz. Tule mocno i trzymaj się [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocy ! Nie wiem czy wy tak robilyście ale ja musiałam! Byłam w kuchi i zrobiło mi się strasznie niedobrze więc szybko do lazienki (nic nie wylecialo) Ale za to poczułam tak jakby mi coś w psitce opadlo po tym jak próbowałam się wygadać do kibla i dziwnie tak czuje tam więc wzięłam lusterko patrzę a tam biała kula ! No ewidentnie skumulowana duża grudka crinone że nic poza nią nie widać ! Mam to wyciągnąć? Mialyscie tak ? Ja to mam chyba chory lep albo nie wiem
wymiotując napinasz szyjkę i wszystko wylatuje po prostu ;)

Witajcie :) dzisiaj jakiś ciężki dzień....chciałam czy nie musiałam znieść wiedok siostry przez ponad godzine...a jeszcze wczoraj myslalam ze moze czad wrocic do normalnego kontaktu...no yriche szkida wkoncu to siostra...Ale nie umiem jeszcze więc nic na siłę.
mój m już wraca będzie wieczorem ale mnie wkur...od samego rana. Ja wpadłam w jakąś obsesję odnośnie leczenia a on widzi tylko sens w zarabianiu pieniędzy i dla niego temat leczenia jest zamknięty na wieki , wiec się wkur...i mu mówię że jest egoista i ze związek polega na podejmowaniu wspólnie decyzji a nie narzucania komuś swojej woli. Więc zmiękł i stwierdził że może kiedyś się o tym pomyśli a narazie chce żyć normalnie....oj ciężko będzie. Od wizyty u lekarza dopada mnie dół :( chyba brak perspektyw dalszej walki mnie dobija od środka...

reklama
Dziewczyny tak sobie siknelam na pamiątkę [emoji12]
1515150132-0ec6560bb0f63058-aaaaaa.jpeg

Pytanie czy jak mnie boli brzuch mogę brać nospe?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry