reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aczkolwiek wsiadziemy z M juz do auta i wyruszymy w strone kliniki. Gdyby dzwonili ze mam przyjechac bede juz w drodze. Jezeli nie to moze faktycznie na IP.

@Dzoasia, kazdy szpital w krk ma IP ginekologiczna?

Mi zostalo trochę leków po poprzednich transferach więc w razie czego z nich bym korzystała. Ale myślę, że receptę może wypisać też inny ginekolog (niż ten do którego chodzimy). Trzeba jednak wierzyć, że awaryjnych sytuacji nie będzie i wszystko dobrze będzie się dalej rozwijało :)
Czasem awaryjna sytuacja jest w niedziele o 20 i wtedy klops. A nawet w srodku tygodnia jak się przytrafia skurcze czy plamienia nie koniecznie ma się ochotę biegać po miescie w poszukiwaniu lekarza. Dobrze mieć jakiś zapas leków albo chociaż receptę- najlepiej bez daty.

Aczkolwiek wsiadziemy z M juz do auta i wyruszymy w strone kliniki. Gdyby dzwonili ze mam przyjechac bede juz w drodze. Jezeli nie to moze faktycznie na IP.

@Dzoasia, kazdy szpital w krk ma IP ginekologiczna?
Felia ja.nie wiem, na kopernika na pewno jest calodobowy oddzial gin, wiec jak cos to tam pojedz. Poloz sie w samochodzie,jak najmniej siedz.

reklama
Do góry