reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Chodzi mi o receptę awaryjną taka która zrealizujesz albo nie (lepiej nie)jak by się pojawiły skurcze czy jakieś krwawienia właśni. Żeby mieć czym się dopchać wrazieczego. Bo pisalas ze leki masz zjesc co masz do końca czyli wdomu pusta apteczka. Ja tez bym nie jechała z plemieniem na szpital, wolałabym leżeć i potem do swojego gina na wizyte, ale dopchać to bym się dopchała

Mi zostalo trochę leków po poprzednich transferach więc w razie czego z nich bym korzystała. Ale myślę, że receptę może wypisać też inny ginekolog (niż ten do którego chodzimy). Trzeba jednak wierzyć, że awaryjnych sytuacji nie będzie i wszystko dobrze będzie się dalej rozwijało :)

reklama
Dziewczyny a mi w badaniu moczu wyszły leukocyty,krwinki i bakterie... :-( czy to bardzoe niebezpieczne? Wizytę mam we czwartek
Powtorz badanie. Podmyj się przed, mocz pobierz z środkowego strumienia. Nie ostatni i nie pierwszy ;) Mi jak tak wyszło dostałam furagine obyło się bez antybiotyków i odpukać 2miesiące mam już spokój. Nie denerwuj się to częsta przypadłość kobiet w ciąży.

Powtorz badanie. Podmyj się przed, mocz pobierz z środkowego strumienia. Nie ostatni i nie pierwszy ;) Mi jak tak wyszło dostałam furagine obyło się bez antybiotyków i odpukać 2miesiące mam już spokój. Nie denerwuj się to częsta przypadłość kobiet w ciąży.
Robiłam już drugi raz i znowu to samo ;/ ehh dzięki,trochę się przestraszylam

15.01 wizyta pęcherzykowa;) ale jeszcze w czwartek mam powtórzyć betę i dzisiaj jeszcze kontakt z endokrynolog w sprawie tsh i euthyrox u bo z tego co mówiła dr przy niedoczynności zwiększa się dawkę w ciazy

reklama
Dziewczyny a mi w badaniu moczu wyszły leukocyty,krwinki i bakterie... :-( czy to bardzoe niebezpieczne? Wizytę mam we czwartek
Jedz kochana duużo żurawiny, w biedro są też soczki 100% w takich malutkich buteleczkach. Ja jeszcze od czasu do czasu wlewam sobie do wanny podwójną herbatkę z rumianku i przepłukuję dobrze podwozie :) Noże jakaś neofuragina też by była ok, tylko nie wiem co można w ciąży

I tak jak dziewczyny piszą, posiew koniecznie zrób :)

Do góry