reklama
Uffff obyło się bez szpitala. Beta mam nadzieję że spadła do zera . Po świętach sprawdzę.@iwo333, a co u Ciebie? Zeszla w koncu ta beta do zera czy jednak musialo sie to zakonczyc w szpitalu? Ja chce isc na sprawdzenie bety 9 stycznia! W tamtym tygodniu byla 24 ale licze ze sama zejdzie do nastepnego pomiaru.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Aż nie wiem co napisać. Nie tak miało być. Tule Cię bardzo mocno i płacze razem z Toba.
Koniczyna82
W jakich jednostkach ten progesteron? Bo są 2 różne obowiązujące a zazwyczaj nie piszą dziewczyny w których jednostkach. To co w jednej znaczy 10 w innej jest ponad 30Babeczki na razie mam wynik progesteronu i coś nie za wysoki on.... niecałe 10... to chyba kiepsko.... czy może z krwi nie wykrywa się całej tej lutki która biorę dopochwowo ?
Cześć Dziewczyny,muszę się wyżalić. Byliśmy dzisiaj na wizycie "startowej". Na razie do in vitro nie możemy podejść ze względu na bakterię,której od 3 miesięcy nie mogę się pozbyć. Prognozy nie są optymistyczne. Lekarz kazał nam się zastanowić nad nasieniem dawcy. Z nasieniem męża mamy podobno tylko do 10% szans,a oprócz tego w przypadku powodzenia,jeśli byłby to chłopczyk,na pewno byłby też bezpłodny. Ciężkie przemyślenia i decyzje przed nami.
Niestety in vitro nie jest lekarstwem na wszystki. Dobrze że lekarz jasno określił Wam jaka jest sytuacja. Z tego co kiedyś pisałaś mąż nie ma problemu jeśli chodzi o dawcę. Więc może warto przemyśleć tą opcję. Bo czy chciałabyś przerzucić ten problem na Waszego syna?
Nie traktuj dawcy jak porażki, tylko jak szansę dla Was obojga na posiadanie zdrowego potomstwa.
Trzymam za Was kciuki :*
filiżanka z porcelany
labelladurmiente
Boże, nie... Nie wiem co napisać bo nie ma takich slow. Tak mi przykro... ***** mac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna82
Anett tak mi cholernie przykroDziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
reklama
Przykro mi bardzo...
Podziel się: