reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@iwo333, a co u Ciebie? Zeszla w koncu ta beta do zera czy jednak musialo sie to zakonczyc w szpitalu? Ja chce isc na sprawdzenie bety 9 stycznia! W tamtym tygodniu byla 24 ale licze ze sama zejdzie do nastepnego pomiaru.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Uffff obyło się bez szpitala. Beta mam nadzieję że spadła do zera . Po świętach sprawdzę.

Babeczki na razie mam wynik progesteronu i coś nie za wysoki on.... niecałe 10... to chyba kiepsko.... czy może z krwi nie wykrywa się całej tej lutki która biorę dopochwowo ?
W jakich jednostkach ten progesteron? Bo są 2 różne obowiązujące a zazwyczaj nie piszą dziewczyny w których jednostkach. To co w jednej znaczy 10 w innej jest ponad 30

Cześć Dziewczyny,muszę się wyżalić. :( Byliśmy dzisiaj na wizycie "startowej". Na razie do in vitro nie możemy podejść ze względu na bakterię,której od 3 miesięcy nie mogę się pozbyć. Prognozy nie są optymistyczne. Lekarz kazał nam się zastanowić nad nasieniem dawcy. Z nasieniem męża mamy podobno tylko do 10% szans,a oprócz tego w przypadku powodzenia,jeśli byłby to chłopczyk,na pewno byłby też bezpłodny. Ciężkie przemyślenia i decyzje przed nami. :(

Niestety in vitro nie jest lekarstwem na wszystki. Dobrze że lekarz jasno określił Wam jaka jest sytuacja. Z tego co kiedyś pisałaś mąż nie ma problemu jeśli chodzi o dawcę. Więc może warto przemyśleć tą opcję. Bo czy chciałabyś przerzucić ten problem na Waszego syna?
Nie traktuj dawcy jak porażki, tylko jak szansę dla Was obojga na posiadanie zdrowego potomstwa.
Trzymam za Was kciuki :*

reklama
Do góry