Ja robilam 9 dpt 2 dniowego zarodka i wyszło 29. Moze wyjść jak i jeszcze nie wyjsc. Ja zrobiłam dlatego, że miałam tego dnia kontrolę progesteronu i na teście sikany 2 kreski byly.Dziewczyny, czy któraś robiła betę w 8dpt 3-dniowego zarodka?
Nie wiem czy jest sens zrobić jutro czy czekać do poniedziałku (11dpt).
reklama
Dwa dni dodatkowych lekow ci nie zaszkodzi, powtórkę bety zrobisz i jeśli rzeczywiście będzie niska to wtedy odstawisz.3 dniowe.
Właśnie mi odpisała ginekolog, że wynik jest za niski i żebym odstawiła leki i zgłosiła się po miesiączce.
Zastanawiam się czy jednak nie kontynuować leków i zobaczyć, co będzie dalej. Hmm. Co myślicie?
wiem wiem lekarzy trzeba słuchać ale my staraczki zawsze chcemy być do końca pewne ze napewno trzeba odstawić leki...
Justin87
Fanka BB :)
Właśnie tak zrobię.Dwa dni dodatkowych lekow ci nie zaszkodzi, powtórkę bety zrobisz i jeśli rzeczywiście będzie niska to wtedy odstawiam.
wiem wiem lekarzy trzeba słuchać ale my staraczki zawsze chcemy być do końca pewne ze napewno trzeba odstawić leki...
misis188
A nie mozesz zrobic jutro? Ja ostatnio robilam 9dpt a pewno masz kolo siebie jakies labolatorium z diagnostykiDziewczyny, czy któraś robiła betę w 8dpt 3-dniowego zarodka?
Nie wiem czy jest sens zrobić jutro czy czekać do poniedziałku (11dpt).
Justin87
Dla mnie to było zbyt traumatyczne, więc aplikuję ręcznie. Oczywiście z zachowaniem zasad higieny.Ostatnie pytanie i nie zamęczam Was dziewczyny - czy lutinus trzeba aplikować tym dziwnym plastikowym ustrojstwem? Chyba sobie tym jelita poprzebijam...
pisces
Mi wygodniej było palcem.Ostatnie pytanie i nie zamęczam Was dziewczyny - czy lutinus trzeba aplikować tym dziwnym plastikowym ustrojstwem? Chyba sobie tym jelita poprzebijam...
Ropuszka666
3 dniowe.
Właśnie mi odpisała ginekolog, że wynik jest za niski i żebym odstawiła leki i zgłosiła się po miesiączce.
Zastanawiam się czy jednak nie kontynuować leków i zobaczyć, co będzie dalej. Hmm. Co myślicie?
Moje dziecko było z późnej implantacji lub niskich wartości jak zwał tak zwał. Ja bym zrobiła betę po 48h jeszcze raz . U mnie z 8 po 48 h było już ponad 30.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też myślę że lepiej ręcznie... może krótkie te nasze paluszki ale przynaniej krzywdy sobie nimi nie zrobimyOstatnie pytanie i nie zamęczam Was dziewczyny - czy lutinus trzeba aplikować tym dziwnym plastikowym ustrojstwem? Chyba sobie tym jelita poprzebijam...
reklama
Justin87
Dziękuję. :* powtórzę betę i będę wiedziała o co chodzi i na czym stoję.Moje dziecko było z późnej implantacji lub niskich wartości jak zwał tak zwał. Ja bym zrobiła betę po 48h jeszcze raz . U mnie z 8 po 48 h było już ponad 30.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: