Fajnie że chociaż się poprawiło, powodzenia dla ciebie i wytrwajcie jeszczeA ja byłam dziś na usg. Sara 2100 Tobiasz 1900. Z nerkami u niego lepiej i różnica to już tylko 11%. Od wczoraj okresowe bóle i twardnienie brzucha. Macica już zaczyna się szykować do porodu [emoji53][emoji17]Mam leżeć i wytrwać jeszcze chociaż z tydzień. Jutro dopiero 34 tyg...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
AhaBo ja mam rano i wieczorem podwójną dawkę (żel i dupka), nospy, relanium, witamin i taki zestaw mam co 12 godzin (rano jeszcze encorton) a pomiędzy tym jeszcze tylko mam dupka i pół nospy bardziej jako dodatkowe zabezpieczenie dopisane przez lekarza.
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
I ja też dziś poczułam ból brzucha i okolic krzyża jak na okres.Tylko o tym marzę, żebym mogła zadzwonić i odwołać obie wizyty ale muszę mieć plan B, C i D bo inaczej zwariuję. Szczególnie, że dziś 25 dc a ja czuję co jakiś czas ból jak na okres
Siedziałam z mężem w kinie i zamiast skupić się na filmie to co chwilę wycierałam łzy bo byłam pewna, że dostałam okres. To była tylko i na szczęście luteina, tzn. jej resztki. Ból jednak pozostał.
Mam nadzieję, że to ta implantacja na która tyle czekałyśmy.
aniaAsia222
U mnie na początku takie bóle to była norma i bardzo dobry znakKurde jak teraz wstałam to mnie tak brzuch zabolał na dole że aż się wystraszyłam chyba @ nadciąga
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
Ja mam jeden jajowód niedrożny i nie usunięty. Drugi usunięty laparoskopowo - tam był wodniak i to on brudził i nie pozwalał na ciążę.czytam i czytam i sama już nie wiem-niby jak jest niedrożność jajowodów bez wodniaków to nie trzeba usuwać...wiem,że któraś z dziewczyn mi odpisywała w tym temacie....ratunku!!!
gosia321
Ja zostawalam na tych samych godzinach. To nie jest sztywne jak nie masz jak wziasc i wezmiesz godzine pozniej to tez sie nic nie stanieKochane a jak z lekami i zmianą czasu? Teraz biorę o 8:00, 14:00 i 20:00 to od jutra mam zacząć brać 7:00, 13:00 i 19:00
reklama
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
Nie ma innej opcji. Musimy wierzyć.Oby dziewczyny oby...
Pamiętaj w kupie siła.
Podziel się: