reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja niestety nie mogę zrezygnować. Trudno by mi było o pracę potem a poza tym po prostu nas nie stać - mamy kredyt na dom, na samochód, pożyczkę na leczenie u wujka. Nie dalibyśmy w żaden sposób razy. Teraz moja praca jest bardzo ważna.

Embriolog podniósł mnie na duchu, jakoś lepiej mi się zrobiło, poza tym podbrzusze mnie pobolewa, no i wiadomo huśtawka nastrojów. Raz liczę że się uda po chwili dół że pewnie znowu będzie lipa i tak na okrągło. Dziś dzwoniłam do Lewego Pani miała oddzwonić dziś lub jutro. Na razie nie dzwoniła jak jutro nie zadzwoni to w środę się przypomnę. Miejsce jest i tak dopiero pod koniec listopada więc wolę na wszelki wypadek już sobie je zaklepać. Pod koniec tygodnia będę też dzwonić do Mańki z Katowic żeby i z nim na konsultację się umówić. Tak na wszelki wypadek.
no u nas mega ciezko .. ale musiałam zrezygnowac bo i mezem sie opiekuje a na opiekunke dla chorych mnie nie stac.. tez mamy mase długow .. invitro w de nie jest tak drogie jak w pl ale troche nas zrujnowała choroba meza.. dorabiam na sprzataniu czasem ale jest ciezko.. mam nadzieje ze los w koncu sie odmieni dla nas...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzuewczyny chyba glowa to jednak nie to ze blok bo Ja caly czas myslalam o ciazy drugiej a dzus wyszedl mi pozytyw
Jestem w szoku
Niewiem jak mezowi powiedziec ze Po ivf i 5 latach jest test pozytyw naturalnie [emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Jej super!!! Gratuluje i cieszę sie razem z Tobą[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi po biochemicznej dr zlecił ana1, ana2, przeciwciała przeciwłożyskowe i czynnik V-Leiden. Dorzuciłabym do tego mutację mthfr i homocysteinę. Koszt w PL ok 500zł myślę. Nie pamiętam dokładnie ile...
A czy możesz mi powiedzieć czy w jakimś konkretnym dniu cyklu robi się te badania czy nie ma to znaczenia ? Ja jestem po dwóch ciążach biochemicznych i dzięki Wam wiem że mogę coś zrobić we własnym zakresie.

Oby zebrały się w sobie i zaczęły rosnąć w jednym tempie.
W jednym tempie to już nie będą rosły ale zawsze te mniejsze mogłyby troszkę podgonić.
Zwykłe a jednak niezwykłe jajka a tyle z nimi zachodu , kurcze troszkę mnie to dołuje , bo wiem ,że lepsze już nie będą .Zdołowało to mnie ale chcę być dobrej myśli,że tym razem będzie efekt
pozytywny.

reklama
Kurczę trochę tych złych wiadomości dzisiaj sie nazbierało [emoji853] dziewczyny trzymajcie sie!!!

Dzuewczyny chyba glowa to jednak nie to ze blok bo Ja caly czas myslalam o ciazy drugiej a dzus wyszedl mi pozytyw
Jestem w szoku
Niewiem jak mezowi powiedziec ze Po ivf i 5 latach jest test pozytyw naturalnie [emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

O waaa ale wiadomości! Gratulacje [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry