reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja niestety nie mogę zrezygnować. Trudno by mi było o pracę potem a poza tym po prostu nas nie stać - mamy kredyt na dom, na samochód, pożyczkę na leczenie u wujka. Nie dalibyśmy w żaden sposób razy. Teraz moja praca jest bardzo ważna.

Embriolog podniósł mnie na duchu, jakoś lepiej mi się zrobiło, poza tym podbrzusze mnie pobolewa, no i wiadomo huśtawka nastrojów. Raz liczę że się uda po chwili dół że pewnie znowu będzie lipa i tak na okrągło. Dziś dzwoniłam do Lewego Pani miała oddzwonić dziś lub jutro. Na razie nie dzwoniła jak jutro nie zadzwoni to w środę się przypomnę. Miejsce jest i tak dopiero pod koniec listopada więc wolę na wszelki wypadek już sobie je zaklepać. Pod koniec tygodnia będę też dzwonić do Mańki z Katowic żeby i z nim na konsultację się umówić. Tak na wszelki wypadek.
no u nas mega ciezko .. ale musiałam zrezygnowac bo i mezem sie opiekuje a na opiekunke dla chorych mnie nie stac.. tez mamy mase długow .. invitro w de nie jest tak drogie jak w pl ale troche nas zrujnowała choroba meza.. dorabiam na sprzataniu czasem ale jest ciezko.. mam nadzieje ze los w koncu sie odmieni dla nas...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzuewczyny chyba glowa to jednak nie to ze blok bo Ja caly czas myslalam o ciazy drugiej a dzus wyszedl mi pozytyw
Jestem w szoku
Niewiem jak mezowi powiedziec ze Po ivf i 5 latach jest test pozytyw naturalnie [emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Jej super!!! Gratuluje i cieszę sie razem z Tobą[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi po biochemicznej dr zlecił ana1, ana2, przeciwciała przeciwłożyskowe i czynnik V-Leiden. Dorzuciłabym do tego mutację mthfr i homocysteinę. Koszt w PL ok 500zł myślę. Nie pamiętam dokładnie ile...
A czy możesz mi powiedzieć czy w jakimś konkretnym dniu cyklu robi się te badania czy nie ma to znaczenia ? Ja jestem po dwóch ciążach biochemicznych i dzięki Wam wiem że mogę coś zrobić we własnym zakresie.

Oby zebrały się w sobie i zaczęły rosnąć w jednym tempie.
W jednym tempie to już nie będą rosły ale zawsze te mniejsze mogłyby troszkę podgonić.
Zwykłe a jednak niezwykłe jajka a tyle z nimi zachodu , kurcze troszkę mnie to dołuje , bo wiem ,że lepsze już nie będą .Zdołowało to mnie ale chcę być dobrej myśli,że tym razem będzie efekt
pozytywny.

reklama
Kurczę trochę tych złych wiadomości dzisiaj sie nazbierało [emoji853] dziewczyny trzymajcie sie!!!

Dzuewczyny chyba glowa to jednak nie to ze blok bo Ja caly czas myslalam o ciazy drugiej a dzus wyszedl mi pozytyw
Jestem w szoku
Niewiem jak mezowi powiedziec ze Po ivf i 5 latach jest test pozytyw naturalnie [emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

O waaa ale wiadomości! Gratulacje [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry