reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam tylko encorton. Więc to chyba nie jest "żelazny zestaw" każda klinika trochę inaczej dawkuje leki... baa nawet sądzę,że to od lekarza zależy i w jednej klinice mogą być różne dawania leków i ich zestawy
Żelazny zestaw to chyba sobie nazywa dr Paśnik zestaw leków, który przepisuje dziewczynom z problemami immunologicznymi. Chyba, że wszyscy immunolodzy tak nazywają zestaw sterydów itp leków immunosupresyjnych

Jezu dziewczyny te wahania nastrojów, burza hormonów i emocji mnie wykończy. Od tych leków chyba i całego stresu to już strzępkiem człowieka jestem. Też tak macie? Raz się śmieje, 5 razy płacze a przeważnie jestem wkurwiona tak że aż wszystko we mnie buzuje. Dziś chyba już z trzy razy się pokłóciłam z M. no i w ogóle na wszystkich i wszystko się wkurzam. Psy, koty, mąż, bratowa, mama, sąsiadka, ludzie w pracy.... Kto tylko się nawinie :(
Też tak mam ale u mnie w dużej mierze to sprawa charakteru :-D

dużo dziewczyn brało do bety więc ja bym tak czy inaczej brała jakieś 5 dni. Osobiście brałam dłużej, chyba ok 10dni , bo mnie brzuch bolał, więc myśle, że to było mniejsze zło :) Na takim wczesnym etapie nie ma jeszcze łożyska więc do dzidzi nic nie dociera :)
Ja miałam zawsze taki jedne dzień ostrego bólu brzucha więc teraz też będę brała relanium i no spe ;-)

Kurde koszmarnie mi przykro. Może jednak te testy dupiate. Kurde sama nie wiem :( daj znać czy udało się coś dowiedzieć...

Ha ja mieszkam w Pilchowicach czyli dokładnie na trasie między Gliwicami a Rybnikiem :)
A że czasami psychicznego w Rybniu spotkasz to co się dziwisz. W końcu Psychiatryk tam spory jest ;) czasami uciekają ;)

Kochana trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą...

Co za sku...l ja bym takiego zaje...ła własnymi rękami. Ja mam dwa cudowne psy i traktuję ich jak najbliższą rodzinę a w jej obronie jestem w stanie zabić!!! Chu...owi bym życie całe zjebała że by mu się odechciało. Codziennie bym nasyłała policję, straż miejską, pomoc socjalną, gminę, zus itd. Codziennie miałby kontrolę w związku z jakimś doniesieniem i jeszcze wiele wiele innych rzeczy bym zrobiła. Oj ja jestem spokojna i dobra ale jak ktoś mojej rodzinie zagraża to....

reklama
Do góry