reklama
kochane jestem w totalnym szoku ...nie wiem co powiedziec ..jestem zaskoczona zdumiona i chce mi sie płakac ..kazdej z was dziekuje za pomoc i wsparcie
Może mało się tu udzielam, ale z uwagą każdego dnia czytam Twoje wpisy. Bardzo Wam wspolczuję, że w tak młodym wieku borykacie się z takimi problemami. Z całego serca Wam kibicuję i wierzę w powodzenie terapii. Trzymajcie się!
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Fanka BB :)
Dołączam się do życzeń@Ilona 88 powodzenia na wizycie!! Daj znać co u synia![]()
M@gda
Moderatorka
No tak, bo my gdzies niedaleko mieszkamy. Może kiedyś na spacer z wózkami się wybierzemy, albo zobaczymy jeszcze z brzuchemHahaha.... Ale dogonić wagowo twoją będzie ciężko... Zobaczymy za tydzień wizyta w klinice to będzie 29+1 czyli mniej więcej tak jak ty byłaś ostatnio to może "doscignie" Żywunie... A poganiac się mogą... Daleko mieć nie będą...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
M@gda
Moderatorka
A każdy wie, że do szczerej rozmowy lampka wina najlepszaPóźniej to one wszystkie spotkają się na grupie wsparcia AA jak tyle tego wińska będą chlać![]()
M@gda
Moderatorka
Z jakiej gry?? Ja kiedyś dużo grałam. Nawet męża mam z gryno Damian tez był w szoku to jego koleżanka z gry... miałyście racje ze kwota mała...nie mozemy w to uwierzyc ze tyle osob wpłaciło... wszystkim ktorzy wpłacili każda kwote z całego serca dziekujemy
asinka89
nie masz za co przepraszac ... jestesmy wdzieczni za wasza pomoc... no tez mamy nadzieje ze wyzdrowieje moj kochany.. ale czas pokaze@asinka89 przepraszam że dopiero teraz ale wpłata już jest zrobionapomagamy jak możemy i wierzymy w to, że Twój mąż wyzdrowieje i że niebawem będziecie szczęśliwymi rodzicami
![]()
Tak poza tym to dzień dobry wszystkimchyba @ postanowiła łaskawie się rozkręcić bo brzuch znowu na nią pobolewa ale w tym miesiącu stwierdziła że będzie tylko o poranku atakować i dłużej
![]()
Kurde powiem Wam że dziwnie te zastrzyki na mnie działają. Serio dziś drugi dzień i po wstrzyknięciu mega power mi się wkręca a pewnie o 16:00 już będę na ryjek padać...
M@gda
Moderatorka
Za późno na książkę o północyzabierzta mnie ten komputer! od 20 probuję poczytać książkę i dupa blada![]()
M@gda
Moderatorka
Hahaha, pozycja na lisa jest megaDziewczyny, a jak ze współżyciem po udanym transferze, bo na razie z M wolimy nie ryzykować? Jak będzie trzeba to nawet 9 miesięcy wytrzymam. Mój M się śmieje, że ostatni trymestr to pozycja na lisa - leży przy norze i wyje![]()
My dopiero w 2 trymestrze sobie pozwolilismy. Ale teraz przez krotkawa szyjke tez raczej rzadko. To zależy od sytuacji i waszego psychicznego komfortu
reklama
asinka89
z World of TanksZ jakiej gry?? Ja kiedyś dużo grałam. Nawet męża mam z gry![]()
Podziel się: