Piotr Pierzynski 797444421 proszeProszę mi dać namiary na tego lekarza
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jak nie odbierze to napewno oddzwoni albo napiszę SMS aby napisać co się dzieje więc poproś aby oddzwonil a napewno to zrobiPiotr Pierzynski 797444421 prosze
Ropuszka666
Fanka BB :)
Dziewczyny a dlaczego Bocian w Białymstoku nie?? Slyszalam juz sporo negatywnych opini na ich temat,ale znam tez przypadki ciąż właśnie od dr Mrugacza
Jeśli jestes prostym przypadkiem to ok najlepiej zdiagnozowanym. Mnie prowadził M i tłumaczenia po stracie czterech zarodków ze przykro mu ale w sumie to invitro daje tylko 30 % było słabe . Nie robią połowy badań które miałam w następnej klinice robione a jak immunolog i endokrynolog zobaczyli historie ich leczenia u mnie to byli w szoku ze ktoś się podjął u mnie invitro bez tak ważnych badań . Jęczą ze spada im skuteczność ale nie drążą przypadków . Pamiętam słowa embriolog No oby się przyjęła bo zaniży nam Pani średnia [emoji35]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Yhy... no to chyba slabo sie tam porobilo. Dzieki za info :-) ja jestem po dwoch transferach nieudanych ale 3dniowych mrozakow,takze poki co daje sobie jeszcze szanse bez ruszania immunologii.Jeśli jestes prostym przypadkiem to ok najlepiej zdiagnozowanym. Mnie prowadził M i tłumaczenia po stracie czterech zarodków ze przykro mu ale w sumie to invitro daje tylko 30 % było słabe . Nie robią połowy badań które miałam w następnej klinice robione a jak immunolog i endokrynolog zobaczyli historie ich leczenia u mnie to byli w szoku ze ktoś się podjął u mnie invitro bez tak ważnych badań . Jęczą ze spada im skuteczność ale nie drążą przypadków . Pamiętam słowa embriolog No oby się przyjęła bo zaniży nam Pani średnia [emoji35]
Mi nie zrobił czystość ani posiewu i żadnych badań i tak zrobił mi laparoskopie wdalo się zakażenie i ponad 10 dni lezalam leżała w USK jelita mi nie pracowały brzuch jak bym byla w 9 miesiącu ciąży życie mi uratowali w USK a on zadzwonił do mojego M i powiedzial ze albo uszkodził pęcherz albo jelito ale żeby sie nie martwił ze że w USK zonie pomogą nie wspominam tego dobrze wzięłam dokumentację to w dokumentacji były wyniki jakieś wpisane których nikt mi nie robiłDziewczyny a dlaczego Bocian w Białymstoku nie?? Slyszalam juz sporo negatywnych opini na ich temat,ale znam tez przypadki ciąż właśnie od dr Mrugacza
A u mojej koleżanki zrobił transfer a w macicy byly miesniaki i on ich nie widział więc takie cuda tam sie dziejąDziewczyny a dlaczego Bocian w Białymstoku nie?? Slyszalam juz sporo negatywnych opini na ich temat,ale znam tez przypadki ciąż właśnie od dr Mrugacza
Szkoda nerwów na nich ja po tym jak przez nich mam pęcherz uszkodzony to w nocy musze z 3 razy chodzić do łazienki bo nie dam rady przetrzymać do rana bo sie zablokuje i dupa tak mnie załatwili a z jelitami to muszę uważać co jem bo potem bardzo bolą więc lipa tyle nerwów mi zjedli a na koniec stwierdził że za laparoskopie nie chce kasy bo ani mi nie pomógł ani nie zaszkodził tekst rokuJeśli jestes prostym przypadkiem to ok najlepiej zdiagnozowanym. Mnie prowadził M i tłumaczenia po stracie czterech zarodków ze przykro mu ale w sumie to invitro daje tylko 30 % było słabe . Nie robią połowy badań które miałam w następnej klinice robione a jak immunolog i endokrynolog zobaczyli historie ich leczenia u mnie to byli w szoku ze ktoś się podjął u mnie invitro bez tak ważnych badań . Jęczą ze spada im skuteczność ale nie drążą przypadków . Pamiętam słowa embriolog No oby się przyjęła bo zaniży nam Pani średnia [emoji35]
Kochana ja zmieniłam właśnie - zaczynam walkę u Lewego wNovumDwie moje koleżanki dały mi Info ze tez już wpłaciły. I wiele osób pyta czy to na serio bo Facebook czasami oszukuje.
Także widzisz kochana nie należy sie poddawać nigdy i trzeba walczyć do końca! Wszystko jest w Twoich rękach.
@anett96 Ciebie tez to dotyczy - walcz o swoje a zobaczysz ze sie kiedyś uda. Zmień lekarza, klinikę, zrób dodatkowe badania - kiedyś sie uda!
reklama
Podziel się: