reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co ja jak czytam, że wasze udaje myślę,że czemu ja mam takiego pecha.to już będzie 6 raz.... Nie żaden 1 czy 3....

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Większość z nas to przeżywała,trzeba probowac,niestety jednym udaje sie za pierwszym razem,innym za 4 a jeszcze innym za 8,ale sądzę,że trzeba walczyc!

Wiecie co ja jak czytam, że wasze udaje myślę,że czemu ja mam takiego pecha.to już będzie 6 raz.... Nie żaden 1 czy 3....

Sory ze to napisze i może się powtarzam ale bez przyczyny tak się nie dzieje . Jak dla mnie macie nie wszystkie badani porobione . Pamietam jak pisałyśmy jakiś czas temu . Wiem ze jesteś za granica ale może pomyśl o przyjeździe do Polski i zrobieniu konsultacji u dobrego specjalisty i przede wszystkim doboru leków przy transferze bo tak „na golasa”jak Ty to dla mnie nieporozumienie . Pragniesz dziecka ale nie można się tak katować psychicznie . Musisz to wziąć w swoje ręce i przestać liczyć na klinikę i lekarzy . Wiem ze to przykre ale taka jest rzeczywistość i dużo dziewczyn ma tu dzieci dzięki własnej walce i drążeniu problemu . Ja wierze ze będziesz Mama ale musisz o to zawalczyć jeszcze bardziej .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kochane jestem w totalnym szoku ...nie wiem co powiedziec ..jestem zaskoczona zdumiona i chce mi sie płakac ..kazdej z was dziekuje za pomoc i wsparcie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochna widocznieTwoja droga jest dłużasza, ale jesteś młoda więc masz jeszcze czas.nie załamuj się .. Może trzeba dodatkowe badnia zrobić. Odetchnij, nabierz nowe siły i życzę Ci powrotu do walki jeżeli tylko finanse Ci pozwalają.

Sory ze to napisze i może się powtarzam ale bez przyczyny tak się nie dzieje . Jak dla mnie macie nie wszystkie badani porobione . Pamietam jak pisałyśmy jakiś czas temu . Wiem ze jesteś za granica ale może pomyśl o przyjeździe do Polski i zrobieniu konsultacji u dobrego specjalisty i przede wszystkim doboru leków przy transferze bo tak „na golasa”jak Ty to dla mnie nieporozumienie . Pragniesz dziecka ale nie można się tak katować psychicznie . Musisz to wziąć w swoje ręce i przestać liczyć na klinikę i lekarzy . Wiem ze to przykre ale taka jest rzeczywistość i dużo dziewczyn ma tu dzieci dzięki własnej walce i drążeniu problemu . Ja wierze ze będziesz Mama ale musisz o to zawalczyć jeszcze bardziej .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nic dodać nic ująć...

reklama
nic dodać nic ująć...
ja jestem w klinice w niemczech i sledze jakie badania same robicie to klinika u mnie tez je robiła jedynie nie robili mnie immunologicznych jak wroce do de to wrzuce wszystkie swoje badanie i poradzicie mi jeszcze co ewentualnie mozna by zrobic..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry